Žygis Stakėnas: „Mano vaikai neis šunkeliais!“

„Moterys nuolat pateikia staigmenų“, – juokėsi išgirdęs, kad Dovilė jį įsimylėjo ne iš pirmo, o iš antro karto.

Šiais metais vestuvių dešimtmetį su žmona Dovile atšventęs Ž.Stakėnas nebuvo įsitikinęs, kad žmoną per tiek metų galima pažinti kaip nuluptą.
Šiais metais vestuvių dešimtmetį su žmona Dovile atšventęs Ž.Stakėnas nebuvo įsitikinęs, kad žmoną per tiek metų galima pažinti kaip nuluptą.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 5, 2014, 4:46 PM, atnaujinta Jan 19, 2018, 8:50 PM

„Moterys nuolat pateikia staigmenų“, – juokėsi išgirdęs, kad Dovilė jį įsimylėjo ne iš pirmo, o iš antro karto.

„Maniau, kad tikrai iš pirmo“, – juokais grasė pirštu ir svarstė, ar tik nereiktų žmonos iš naujo pakviesti į pasimatymą. Žygio žmona Dovilė prasitarė esanti geriausia vyro draugė.

„Štai kodėl aš visada skubu į namus“, – žmonai pritarė televizijos laidų vedėjas. Beje, jų draugystės ir meilės istorija paneigia nuomonę, kad vyras su moterimi gali likti geriausi draugai: Žygis su Dovile, kad ir po kelerių metų pažinties, vis tiek vieną dieną vienas kitą pamatė kaip simpatišką vyrą ir simpatišką moterį. Aktorės S.aukšaitės ir jos vyro Aurimo Petrulėno meilės istorija irgi prasidėjo seniai, dar mokykloje. Prieš aštuonerius metus už Aurimo ištekėjusi Sandra sako, kad jos vyras labai rūpestingas, supratingas ir protingas kritikas. Nė vieno svarbaus karjeros sprendimo ji nepriima neatsiklaususi jo nuomonės. O Aurimas ją dažniau ragina nei stabdo.

Kaip ir šį kartą, kai Sandrai teko spręsti, ar imtis pagrindinio vaidmens armėnų kino filme. Sutartis jau pasirašyta, filmavimas netrukus prasidės, Sandra vaidins Armėnijoje įdukrintą lietuvę. Kol filmuosis, Sandra gali neabejoti: vyras susitvarkys su namų užduotimis. Dukrai Elzei jis net siuva kostiumus darželio vaidinimams, per filmavimą puikiausiai tai įrodė.

Ar tikrai S.Daukšaitė-Patrulėnė žino, kur gyvena Kalėdų Senelis? Kodėl Ž.Stakėnas išsiuntė sūnus į „Ąžuoliuko“ chorą? Ką į ausį žmonai prieš miegą šnabžda Sandros vyras Aurimas ir kuri šeima azartiškoje kovoje laimės kelialapį į žaidimo „Šeima – jėga“ pusfinalį? Žiūrėkite laidą sekmadienį 17.30 val.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.