Teisininkę Indrę Kavaliauskaitę įsuko televizijos verpetas

Indrė Kavaliauskaitė (25 m.) – diplomuota teisininkė, Vilniaus universiteto magistrantė. Tačiau pagal specialybę ji nedirba – išvaizdi mergina pasinėrė į televiziją ir pramogų pasaulį.

I.Kavaliauskaitė.
I.Kavaliauskaitė.
Daugiau nuotraukų (1)

Erika Zabulėnienė („Lietuvos rytas")

Dec 7, 2014, 8:07 PM, atnaujinta Jan 19, 2018, 6:04 PM

Pernai ji vedė LNK laidą „Karamelinės naujienos“, o netrukus šviesiaplaukę išvysime TV3 konkurse „Šok su manimi“.

Gruodžio 6 dieną į TV3 eterį sugrįžtančiame atsinaujinusiame šou ant parketo suksis profesionalių šokėjų ir garsenybių poros, „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

„Šok su manimi“ vedėjai Mindaugas Stasiulis ir I.Kavaliauskaitė su žiūrovais sveikinsis šeštadieniais 19 val.

– Ar pati esate kaip nors susijusi su šokių pasauliu? – paklausiau I.Kavaliauskaitės.

– Man buvo ketveri, kai mama pirmąsyk nusivedė į konkursą „Gintarinė pora“. Tuomet pirmą vietą vaikų grupėje laimėjusi pora kaip prizą dovanų gavo šuniuką. Man tai atrodė stebuklas: šokis, muzika, žiūrovai, plojimai ir dar dovanų gauni šuniuką!

Tik daug vėliau sužinojau, kad Česlovas Norvaiša – aistringas gyvūnų mylėtojas, o tokiu būdu jis pasirūpino benamiais šunimis.

Būdama penkerių pravėriau šokių salės duris. Ten liko geriausi mano vaikystės prisiminimai.

– Regis, ir jūs esate aistringa gyvūnų mylėtoja, tik jums patinka žirgai?

– Pirmąsyk sėdau ant žirgo būdama 15-os. Tuomet, lankydamasi kalbų stovykloje Ispanijoje, turėjau pasirinkti kokią nors papildomą veiklą. Daugelis jaunuolių puolė į vandens sportą, o aš vienintelė visoje stovykloje pasirinkau žirgus. Tie, kurie niekada nėra jodinėję, nesupras – žirgai turi kažką stebuklinga. Jojimas labai įtraukia, tačiau nesu profesionalė ir jodinėju vis rečiau.

– Kaip sutariate su šokių projekto partneriu M.Stasiuliu?

– Puikiai. Pažįstu jį jau kelerius metus, man jis atrodo charizmatiškas, mėgstantis bendrauti. O kai reikia, moka būti santūrus. Tai tobulas laidų vedėjas. Man pasisekė, kad gavau tokį partnerį.

– Nedreba kojos prieš tiesioginį eterį?

– Žinoma, dreba. Pažiūrėsime, kas bus po pirmos laidos, o dabar reikia susikaupti ir padaryti viską, kas nuo manęs priklauso.

– Nesinorėjo šokti, o ne vesti laidą?

– Šiame konkurse profesionalai šoka kartu su mėgėjais. Kadaise galėjau būti vadinama profesionale, bet dabar toli gražu taip nėra. Tačiau apsimesti mėgėja būtų nesąžininga. Tad nepatenku nė į vieną kategoriją.

– Laidų vedėjai sulaukia ne tik pagyrų, bet ir kritikos, apkalbų. Nebijote būti išnarstyta po kaulelį?

– Jau geriau konstruktyvi kritika nei tušti komplimentai. Paslapčių neturiu.

Man kažkaip gyvenime sekasi sutikti vien geranoriškus žmones, visur einu atvira širdimi ir netikiu, kad be priežasties kas nors man linkėtų ko nors bloga. Kur kas blogiau bus, jei liksiu iš viso nepastebėta.

– Jūsų veiklos sritys dabar susijusios su kūryba, pramogų verslu, o esate baigusi teisės studijas. Ar įgytos teisės žinios praverčia gyvenime?

– Pamenu, kai pirmame kurse pirmojoje paskaitoje mūsų paklausė, kodėl pasirinkote teisės studijas, atsakiau, kad pasauliui niekada nepakenks dar vienas žmogus, gerai išmanantis įstatymus.

Mano visi giminaičiai iš tėčio pusės yra medikai. Aš galbūt nežinojau, ko noriu gyvenime, bet tvirtai galėjau pasakyti, ko nenoriu. Nenorėjau būti gydytoja. O teisinis išsilavinimas – plačiausias, kokį turbūt gali įgyti Lietuvoje.

– Kokia veikla padeda pamiršti visus darbus, reikalus ir mėgautis gyvenimu?

– Pasirink specialybę, kuri teikia malonumą, ir tau niekada nereikės dirbti. Tokiu šūkiu ir vadovaujuosi. Kai matau šansą, imu jį, kad niekada nereikėtų klausti savęs: „O kas, jeigu?“ Taip ir einu imdama arba pamokas ir patirtį, arba didžiulį džiaugsmą iš to, ką darau.

Ką veikiu, kai nedirbu? Nenustebinsiu pasakojimais apie kopimą į kalnus, skrybėlių kolekcionavimą, mados šou ar albumų įrašus.

Mėgstu paprastus dalykus: bėgioti Vingio parke, sočiai valgyti, eiti į pirtį, gerti vyną ir kuo daugiau laiko praleisti su draugais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.