Fenotipologas E. Dragūną išvadino neaukšto intelekto chuliganu

Ketvirtadienio vakarą TV3 laidoje „Ginčas be taisyklių“ iš Estijos atvykęs garsus fenotipologas Markas Lučinas pažvelgė į didžiausio atgarsio sulaukusius pastarųjų savaičių skandalus ir atskleidė, ką jam šių įvykių herojų fiziniai duomenys byloja apie jų charakterio savybes.

Paklausus, ar Egidijui gyvenime sekasi, M.Lučinas atsakė paprastai. Neva E.Dragūnas dažnai tiesiog atsiduria reikiamoje vietoje ir riekiamu laiku.<br>R.Šeškaičio nuotr.
Paklausus, ar Egidijui gyvenime sekasi, M.Lučinas atsakė paprastai. Neva E.Dragūnas dažnai tiesiog atsiduria reikiamoje vietoje ir riekiamu laiku.<br>R.Šeškaičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-12-11 20:43, atnaujinta 2018-01-19 09:28

Į šuns dienas jis išdėjo studijoje sedėjusią Agness Landau. Anot jo, šokių projekte dalyvaujantis transvestitas neturi nei charakterio, nei stiprybės, nei darbštumo.

Kliuvo ir kitiems studijos svečiams, tačiau kone labiausiai įstrigo laidos pabaigoje fenotipologo ištarti žodžiai, kuriuos jis ištarė pažvelgęs į dainininko Egidijaus Dragūno-Selo nuotrauką.

“Nieko džiaugsmingo jame nematau. Jo nervai pašliję. Veido mimika labai primityvi, tai reiškia, kad buvo auklėjamas ne aukštuomenės dvasia. Jis chuliganas ir ne itin didelio proto. Nervingas, įžūlus, mėgstantis ekstremalumus žmogus ir turi polinkį į atvirą agresiją”, - dėstė estas.

Paklausus, ar Egidijui gyvenime sekasi, M.Lučinas atsakė paprastai. Neva E.Dragūnas dažnai tiesiog atsiduria reikiamoje vietoje ir reikiamu laiku.

M.Lučinas negailestingas buvo ir erotikos skandale išgarsėjusiai Jolantai Leonavičiūtei. Žvelgdamas į ją jis rėžė: „Tokius duomenis turinti mergina neturėtų gėdytis to, ką jai davė Dievas, – ji turi labai gerus intymius duomenis. Jeigu ji savo veikla pasirinktų erotikos biznį, jai labai gerai sektųsi, nes ten jai ir vieta“. Paklaustas ar jai gerai seksis šokių projekte, kuriame ji dalyvauja, estas neabejojo. „Žinoma, kad pamils, ypač vyriškoji auditorija“, – būsima Jolantos sėkme neabejojo M.Lučinas.

Nepraslydo pro akis M.Lučinui ir „Ginčas be taisyklių“ studijoje susirinkę svečiai. Dainininkas Valdas Karklelis sulaukė priekaištų, jog neva tuščiai švaisto savo potencialą.

„Jūs esate tas atvejis, kai Dievas davė žmogui daug, o jis iš to nepadarė nieko. Su tokia logika, protu galėtumėte būti net mokslininkas, o jūs kvailiojate. Jei jau pasirinkote pramogų verslą, tai jums reikia geros žmonos, kuri jus taip spaustų, kad į sceną skriste įskristumėte. Beje, iš jūsų išeitų puikus kunigas ir netgi dvasinis lyderis“, – dėstė fenotipologas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.