Maudynės pieno vonioje įtūžio nenumalšino

Kas jau kas, o realybės šou „Didysis pasivaikščiojimas“ vedėjas Vytaras Radzevičius gerai žino, kaip svarbu kelionėje pasirinkti draugą. „Su juo gali patylėti, pakalbėti, ant peties išspausti ilgesio ašarą...“ – sakė jis, mintyse, matyt, regėdamas visų savo kelionių bičiulį Martyną Starkų.

Vaidos pykčio protrūkiai įkyrėjo visiems šou „Didysis pasivaikščiojimas“ dalyviams.
Vaidos pykčio protrūkiai įkyrėjo visiems šou „Didysis pasivaikščiojimas“ dalyviams.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 11, 2014, 3:41 PM, atnaujinta Jan 19, 2018, 10:02 AM

„Lietuvos ryto“ televizijos realybės šou „Didysis pasivaikščiojimas“ dalyviai kelionės po Latviją draugų nesirinko. Ar tik ne todėl jiems dabar taip sunku? „Kai per prievartą esi sumestas su nepažįstamais, o dar su jais keliauji, atsiskleidžia visokių dalykų... – realybės šou dalyvio Mažvydo balse buvo girdėti nuoskauda. – Užtenka kelių dienų, kad pamatytum, jog daug laiko su jais leisti, o juo labiau keliauti, negalėtum. Ne, tikrai negalėčiau.“

Šiuos Mažvydo žodžius „Didžiojo pasivaikščiojimo“ žiūrovai išgirs šį penktadienį 22 valandą. Vargu ar Mažvydas labai nustebins: srauniame upelyje tarp būsimo antropologo ir Vaidos įsižiebusi nesantaika kibirkštis mėtė visą likusį kelionės laiką.

„Kartais atrodo, kad Mažvydas pyksta ant Vaidos, o kartais – kad ant visų“, – mėgino aiškinti didysis projekto geruolis Vytautas. Jauniausia iš jų – Aistė rėžė tiesiai: „Nejau nepastebite, kad susiskirstėme grupelėmis?” Nors keliauja vos keletą dienų, projekto dalyviams atrodo, kad nuo pirmojo susitikimo praėjo mėnuo, o Robertui – kad net šeši. Diskomforto šioje beprotiškoje kelionėje dėl fantastiško prizo – kelionės aplink pasaulį – daugiau nei malonumų ar gerų emocijų.

Net patekęs į prabangų senovinį dvarą, kuriame įrengtas pieno SPA centras, penketukas ne mėgavosi malonumais, o aiškinosi santykius.

„Aš tikėjausi gero laiko, o ne pykčių, – pieno vonioje ištarė Vaida, dėl kurios isterijos šaltame upelyje ir užvirė visa košė. – Mažvydas niekada nebūtų mano realių kelionių partneris, jis negalvoja, kad kitam gali būti blogai. Man atrodo, mums visiems reikia susimažinti savo ego ir keliauti į priekį.“

Kol merginos viena kitai liejo širdį tarp rožių žiedlapių, vaikinai santykius aiškinosi vyriškai ir tiesiai.

Kodėl Vaida savo laikus atidavė Vytautui? Kokį sandėrį ji jam pasiūlė? Daugiau ar mažiau pinigų, kurie projekto pabaigoje virs taškais, už latvius išleido lietuviai? Ir kodėl Robertui teko melžti karvę?

Visos didžiosios „Didžiojo pasivaikščiojimo“ naujienos – penktadienį 22 val. per „Lietuvos ryto“ televiziją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„24/7“: ar turite už ką balsuoti, ponia Seimo pirmininke?