Indrė Burlinskaitė susilažino su stalo teniso profesionalais

Pralaimėjusiems setą teks lįsti po stalu – tokias lažybų sąlygas išgirdo TV3 laidoje „Sportuok su mumis“ dalyvaudama dainininkė Indrė Burlinskaitė. Stalo teniso profesionalai broliai Arnoldas ir Tonetas Domeikos taip lažinasi nuo pat vaikystės.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 12, 2014, 11:04 AM, atnaujinta Jan 19, 2018, 8:43 AM

I.Burlinskaitė drąsiai sukirto rankomis. Įvairios sporto avantiūros jai patinka. Nors stalo tenisą dainininkė pastarąjį kartą žaidė dar mokykloje, nugalėjo azartas ir noras išbandyti savo jėgas.

Kad kova būtų įdomesnė, I.Burlinskaitė stojo į porą su Lietuvos čempionu Arnoldu, o laidos vedėjai Vladai Musvydaitei į pagalbą atskubėjo Tonetas.

„Stalo tenisą esu žaidusi, bet tai tikrai nėra mano mėgstamiausia sporto šaka. Man labiau patinka ramus, kaip aš juokauju, tinginių sportas. Aš mieliau sportuoju treniruoklių salėje, o kur reikia daug judėti, pavyzdžiui, aerobika, man nepatinka“, – prisipažino dainininkė.

Buvo metas, kai I.Burlinskaitė treniruodavosi kasdien, o sporto salėje praleisdavo daugiau nei pusę dienos. Dainininkė dalyvaudavo kūno rengybos varžybose, todėl jai buvo svarbu palaikyti gerą fizinę formą.

„Dabar sportuoju žymiai mažiau, du ar tris kartus per savaitę. Nusprendžiau nebedalyvauti lengvojo kultūrizmo varžybose, nes mano draugui nelabai patinka, be to, tai yra labai sunki sporto šaka, kai nuolat kinta svoris, o tai nėra labai gerai. Vis dėlto supratau, kad man labiau patinka moteriškos kūno formos“, – sakė I.Burlinskaitė.

Nors stalo tenisą ji žaidė seniai, dabar su rakete sukosi kaip vijurkas ir gana greitai perprato čempiono pasiūlytą strategiją.

V.Musvydaitei stalo tenisas – ne naujiena. Žurnalistė pasakojo, kaip vaikystėje su savo broliu ant rašomojo stalo vietoje tinklelio susistatydavo vaizdo kasetes ir pliekdavo raketėmis iš peties. Gal todėl setas prasidėjo sausu rezultatu – 5:0 Toneto ir jos naudai.

Tačiau sportas yra nenuspėjamas, o ir Lietuvos čempionas Arnoldas neketino nusileisti broliui. Kaip vyko itin azartiška ir emocinga kova prie teniso stalo bus galima pamatyti jau šį sekmadienį 9.30 val. laidoje „Sportuok su mumis“ per TV3.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.