„Didžiojo pasivaikščiojimo“ dalyvis Robertas: „Manęs nemėgsta“

„Jaučiu, kad manęs nemėgsta, kad šaiposi, o tai, patikėkit, nėra geras jausmas“, – atvirai prabilo „Didžiojo pasivaikščiojimo“ („Lietuvos ryto“ TV) dalyvis Robertas.

Robertas.
Robertas.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-12-18 15:41, atnaujinta 2018-01-18 21:24

Skaudžios pašaipos, pripažįsta, kartais gnaibo širdį, tačiau joje randų ir taip sočiai. Dar nuo vaikystės, kurią praleido vaikų namuose.

„Lietuvos ryto“ realybės šou artėja į pabaigą, pagrindinis prizas – kelionė aplink pasaulį, jau visai netoli, tad žodžiai, kuriuos vieni kitiems taria, darosi nebe tokie švelnūs, nebe tokie atsargūs ir nebe tokie mandagūs, kokie buvo iš pradžių.

„Didžiojo pasivaikščiojimo“ kūrėjams vis dažniau tenka naudoti garsinį signalą, kuris paslepia keiksmažodžius. Negražūs žodžiai pilasi kiekvieną kartą, kai šou dalyviams tenka sunkiai įveikiama užduotis. Tarsi jie būtų manę, kad kova dėl kelionės aplink pasaulį bus paprasta ir lengva.

„Didysis pasivaikščiojimas“ šiandien virs didžiuoju pasiplaukiojimu“, – dar laidos pradžioje mįslę penketukui užminė laidos vedėjas Vytaras Radzevičius.

Dar po keleto minučių dalyviai jau buvo XVII amžiaus laive ir klausė kapitono instrukcijų. Bet išplaukė vieni, be kapitono: patys turėjo pakelti bures, stoti prie šturvalo ir per valandą pasiekti tikslą. „Užduotis nepaprasta“, – po akimirkos susivokė komandos lyderis Vytautas. Dar nepaprastesnė ji tapo, kai po burėmis jiems teko išsiaiškinti santykius.

„Nemėgstu, kai laivas siūbuoja“, – neatsargiai išsidavė Robertas ir sulaukė smerkiančių žvilgsnių.

Diena po dienos kartu laiką leidžiantys „Didžiojo pasivaikščiojimo“ dalyviai darosi vis mažiau pakantūs vienas kito silpnybėms, vis rečiau įsiklauso, ką sako kitas. Ar tai nesusilpnins komandos? „Robertas vaidina užpykusį ir nesuprastą“, – skundžiasi Vytautas ir dar prideda, kad šlykštu sulaukti nejaukios tylos, kai tenorėjai gero. „Prieš kameras mes visi norime atrodyti geriau, nei yra iš tikrųjų“, – paaiškina Aistė, o Robertas nusimena: „Nemalonus jausmas, kai esi penkiese, o prieš vieną tarsi siena iškilusi, lyg jo nebūtų, neegzistuotų.“

Kodėl Robertas žegnojosi ir šaukėsi Dievo pagalbos? Kur dingo Mažvydo stiprybė ir greita reakcija? Kodėl vandenyje klykė Aistė? Ar pateisino komandos viltis Vaida?

Viską tikrai sužinosite penktadienį 22 valandą įsijungę „Lietuvos ryto“ televizijos realybės šou „Didysis pasivaikščiojimas“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.