„Lietuvos talentuose“ – mentalisto triukai teisėjams

Šį sekmadienį – jau trečiasis „Lietuvos talentų“ finalas. TV3 žiūrovai tiesioginiame eteryje taps vieno už kitą įvairesnių pasirodymų liudytojais: ant scenos šoks merginų grupės, skambės kanklės, gitaros ir balsai, ant skersinių triukus demonstruos gimnastai latviai, futbolo kamuolį gainios šios srities asas, o kelią į svetimas mintis skinsis mentalistas.

Trečiajame „Lietuvos talentų“ finale šoks merginų grupės, skambės kanklės, gitaros ir balsai, triukus demonstruos gimnastai latviai, o kelią į svetimas mintis skinsis mentalistas.
Trečiajame „Lietuvos talentų“ finale šoks merginų grupės, skambės kanklės, gitaros ir balsai, triukus demonstruos gimnastai latviai, o kelią į svetimas mintis skinsis mentalistas.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-12-19 11:24, atnaujinta 2018-01-18 19:51

Finalininkų pasirodymai žiūrovus ir teisėjus žavėjo dar atrankose, o šįkart laukia dar kruopščiau parengti šou. Dainuojančios ir gitaromis akompanuojančios merginos Ugnė ir Milda per atrankas dar nepakankamai buvo įvertintos: teisėjai kaip vienas tvirtino, kad Ugnė yra sukurta scenai dėl sodraus, žemo, labai reto balso tembro, o Milda šalia jos neatsiskleidžia. Vėliau, žiūrėdami pasirodymų įrašus, teisėjai suprato apsirikę: jie pastebėjo Mildos savitumą ir suprato, jog būdamos kartu merginos puikiai viena kitą papildo. Šį sekmadienį duetas atliks visame pasaulyje žinomą hitą: Billo Witherso – „Ain‘t no Sunshine“. Kaip pasirodymą įvertins žiūrovai?

Ant scenos žengs ir Aušra Grabliauskaitė – dainininkė, po kurios pasirodymo atrankose teisėja Rūta Ščiogolevaitė puolė ant scenos pabučiuoti jai rankos.

„Ji – tikra žvaigždė, kurios nepaslėpsi net pelenuose, – sakė projekto režisierius Mindaugas Meškauskas. – Finalui Aušra pasirinko Palomos Faith dainą „Just Be“. Manau, kad žiūrovai galės gėrėtis tikru, kokybišku populiariosios muzikos deivės pasirodymu.“

Nicholas Kin – mentalistas, jau trečią kartą bandantis laimę „Lietuvos talentų“ scenoje. Kaip tik jam atrankose R.Ščiogolevaitė pareiškė: „Aš tavęs nemėgstu.“ Tačiau Nicholas nepasiduoda ir intensyviai ruošiasi sekmadieniui: Nikolas rodys tokį triuką su „Lietuvos talentų“ teisėjais, kokį jau yra išbandęs talentų šou Ukrainoje.

Ant scenos skersinius pasistatys latviai gimnastai „Stienu Supermeni“. Treniruotus kūnus ir įspūdingus triukus demonstruojantys vaikinai – realiausi konkurentai lietuviams „Project Mayhem“.

Grupė „Sunny Girls“ pamins stereotipus apie kanklininkes. „Dažnai kanklininkes įsivaizduojame apsirengusias tautiniais drabužiais, palinkusias prie milžiniškų kanklių ir brazdinančias kokias nors liaudies šokių melodijas. Tačiau šios merginos laužo stereotipus: neįtikėtina, bet lietuviškos kanklės tinka atlikti ne tik liaudies kūrinius. Ne prasčiau nei su arfa jomis galima groti klasiką, ne blogiau nei su gitara – populiariuosius kūrinius“, – sakė M.Meškauskas. Finalui merginos paruošė filmo „Karibų piratai“ muzikinę interpretaciją ir dar kelis siurprizus.

Kamuolį ant scenos mušinės Eduardas Butiuto – futbolo kamuolio valdymo asas, Marijui Mikutavičiui atrankose palikęs nepaprastai didelį įspūdį.

Tuo tarpu šokių studijos „Venus“ pasirodymas suburs net apie 30 šokėjų ryškiai raudonais, aukso spalvos aksesuarais puoštais kostiumais. Šokio pavadinimas „Meilės liepsna“ – intriguoja.

„Lietuvos talentų“ finale – ir linksmieji rokeriai iš Nemenčinės „Black Biceps“, itin artistiškas dainuojantis berniukas – Glebas Uljanovas, atliksiantis Adele dainą „Rolling in a Deep“, ir neabejotinai viena stipriausių merginų šokio grupių – energija spinduliuojančios kaunietės „Fem.me“ – 10 seksualių, ypatingo grožio merginų, kurios ant scenos užkurs tikrą pirtį!

Kurie du pasirodymai bus verti superfinalo, suteiksiančio galimybę laimėti 15 000 eurų prizą, – priklausys tik nuo TV3 žiūrovų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.