Lenktynininkas B. Vanagas stojo į kovą su badmintonininku

Liko vos dvi savaitės iki lenktynininko Benedikto Vanago kelionės į Pietų Ameriką. Ten jis su šturmanu Andrejumi Rudnickiu jau trečiąjį kartą dalyvaus Dakaro ralyje. Per trylika dienų su naujuoju „Toyota Hilux“ automobiliu jie turės įveikti beveik devynis tūkstančius kilometrų. Pasak lenktynininko, Dakaras ne veltui vadinamas pragaro lenktynėmis.

Lenktynininkas B.Vanagas neatsispyrė pagundai suremti raketes su geriausiu Lietuvos badmintonininku K.Navicku.
Lenktynininkas B.Vanagas neatsispyrė pagundai suremti raketes su geriausiu Lietuvos badmintonininku K.Navicku.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 19, 2014, 1:06 PM, atnaujinta Jan 18, 2018, 7:21 PM

„Smėlio iš dykumų dar ir dabar pilna visur. Bet tuo šios lenktynės ir traukia. Tai yra didelis tiek fizinės ištvermės, tiek psichologijos išbandymas. Tikiuosi, jeigu patys sau nepakišime kojos, startuosime dar geriau. Visus metus tam intensyviai ruošėmės, todėl dabar svarbiausia – kad sėkmė neaplenktų“, – jau šį sekmadienį, 9.30 val., TV3 laidos „Sportuok su mumis“ žiūrovams pasakos B.Vanagas.

Nors prieš kelionę jis labai užsiėmęs, gavęs laidos vedėjos Vlados Musvydaitės pasiūlymą sudalyvauti treniruotėje su geriausiu Lietuvos badmintonininku Kęstučiu Navicku, neatsispyrė pagundai suremti raketes su šiuo sporto šakos profesionalu.

Nors B.Vanagas sako neturintis mėgstamo hobio, jį dažnai galima sutikti mušinėjantį plunksninuką. Lenktynininkas net turi K.Navicko padovanotą profesionalams skirtą raketę: „Man badmintonas labai patinka, nes šis žaidimas ne tik gerina reakciją, bet ir per labai trumpą laiką galima labai gerai išsikrauti. Po treniruotės paprastai žliaugia prakaitas, be to, šis žaidimas skirtas žaistis dviem, taigi, tai yra gera proga aktyviai praleisti laiką ir pabendrauti su draugais.“

K.Navickas profesionalo akimi jau spėjo įvertinti, kad lenktynininkas turi neblogą reakciją, taip pat gerai valdo ranką. Pats B.Vanagas juokauja, kad jam šiame žaidime labiausiai trūksta greičio pedalo ir stabdžio.

Kad kova su pirmąja Lietuvos badminto rakete būtų nors kiek lygiavertė B.Vanagui į pagalbą atskubėjo laidos vedėja V.Musvydaitė. Jų tikslas buvo pelnyti bent du taškus, už kuriuos K.Navickas pažadėjo padovanoti savo vardinius marškinėlius.

Ar pavyko dvejetui pasipriešinti badmintono profesionalui ir kokiu greičiu skrieja K.Navicko mušami plunksninukai bus galima pamatyti jau šį sekmadienį, 9.30 val., laidoje „Sportuok su mumis“ per TV3.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.