Prieš „Didžiojo pasivaikščiojimo“ finalą apsiverkė kirpėjas

Labai gali būti, kad iš visų „Lietuvos ryto“ realybės šou „Didysis pasivaikščiojimas“ dalyvių tik vienas Mažvydas ir tikėjo pergale. „Mes dar galime laimėti“, - neabejojo paskutinėje šou laidoje, kuri šį penktadienį, 21.50 valandą atskleis visas kortas. Paskutinių užduočių dieną taps aišku – lietuviai ar latviai laimėjo taškais virtusius projekto pinigus.

Robertas Danilevičius prieš artėjantį finalą apsiverkė.<br>„Lietuvos ryto“ televizijos archyvo nuotr.
Robertas Danilevičius prieš artėjantį finalą apsiverkė.<br>„Lietuvos ryto“ televizijos archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 8, 2015, 9:34 AM, atnaujinta Jan 16, 2018, 5:11 PM

Ir negali sakyti, kad lietuviai nesistengė. Kaip įmanydami suko galvas, mėgino atspėti iš vaikystės pažįstamą loginę užduotį - kaip per upę vienu metu ir visus sveikus perkelti vilką, ožką ir kopūstą? Padės jiems ar pakiš koją ugningi tarpusavio ginčai? O gal juose tiesa ir gimsta?

Lietuviai stengiasi šypsotis. Kas žino, kiek plastmasės yra tose jų šypsenose? Ar nenori kuo greičiau dingti vienas kitam iš akių ir daugiau niekuomet nematyti ir negirdėti savo komandos draugų? „Žinau aš tas šypsenas, - prasitars Robertas. – Šypsosi, o juk iš tiesų – užsiraukę viduje visi...“

Ironijos gaideles ir jam teks pajusti. Visiems juk aišku: avį kirpti turi Robertas. Jis – kirpėjas. Tačiau avį pirmiausia reikia sugauti. Ar pasiseks tai padaryti lietuviams? Ir kas iš tiesų į rankas išdrįs paimti žirkles?

Susitarti lietuvių komandai paskutinį kartą pavyko tik dėl vieno. Pinigus, kurie, manė, slysta iš rankų, visi draugiškai nusprendė paaukoti vaikų namams. Robertui tai sukėlė skausmingus prisiminimus. Vaikų namuose užaugęs, šito savo gyvenimo etapo, sako, niekuomet neužmiršiąs.

Kodėl apsiverkė Robertas? Į kurį Latvijos miestą „Didžiojo pasivaikščiojimo“ dalyviai norėtų grįžti? Kodėl jie privalo būti stiprūs? Ir kuri komanda – latvių ar lietuvių laimėjo realybės šou? „Didžiojo pasivaikščiojimo“ finišo tiesioji – šį penktadienį, 21.50 per „Lietuvos ryto“ televiziją.

TV realybės šou „Didysis pasivaikščiojimas“ – penktadieniais, 21.50 val. tik per „Lietuvos ryto“ TV.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.