Girtuoklio pareiškimas: „Nusikąsiu ranką, jeigu norėsiu gert“

Prieš pusmetį LNK „24 valandoms” paskambinusi pora Mindaugas ir Neringa piktinosi, kad jų darbdavys Algirdas nuplėšė stogą nuo jų namo bei pasisavino medžio pjovimo stakles ir kiaulieną. Tąkart „24 valandoms” pavyko atgauti nusavintą Mindaugo ir Neringos turtą, bet už blaivybę kovojantis Raudonės miestelio ūkininkas tuomet teisinosi, kad taip jis tik bandė apsaugoti šeimos vertybes nuo pardavimo, o gautus pinigus – nuo pragėrimo.

„Manęs niekas nesustabdys. Niekas. Nusikąsiu ranką, jeigu norėsiu gert”, – pareiškė laidos „24 valandoms” herojus Mindaugas, netrukus keliausiantis už grotų dėl vagysčių iš kaimynų.
„Manęs niekas nesustabdys. Niekas. Nusikąsiu ranką, jeigu norėsiu gert”, – pareiškė laidos „24 valandoms” herojus Mindaugas, netrukus keliausiantis už grotų dėl vagysčių iš kaimynų.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 9, 2015, 2:54 PM, atnaujinta Jan 16, 2018, 1:21 PM

Šįkart į „24 valandas” kreipėsi pats Algirdas, sužinojęs, kad viskas įvyko būtent taip, kaip jis ir baiminosi. Daiktai parduoti, o pinigai – pragerti.

„Jis tą daro turbūt jau du mėnesius”, – replikavo Algirdas į klausimą, ar ir šiandien Mindaugas „taiso sveikatą”.

„Manęs niekas nesustabdys. Niekas. Nusikąsiu ranką, jeigu norėsiu gert”, – neslėpė Mindaugas, netrukus keliausiantis už grotų dėl vagysčių iš kaimynų. „Velnių vaike, vagie tu! Kaip tu drįsai mane, senelę, apvogt? Kaip tu drįsti dar į mano kiemą įeit? – gėdino Mindaugą jo apvogta kaimynė Zosė. – Nenoriu aš jo matyt. Apgavikas, „žulikas“, aferistas. O aš dar jam po 10 litų pagirioms duodavau. Ateidavo visas drebėdamas. Būčiau nedavus, būtų numiręs jau turbūt”.

Ar pavyks „24 valandoms” įkalbėti Mindaugą galų gale pakeisti savo gyvenimo būdą? Ar išdrįs jis atsiprašyti Zosės? Žiūrėkite LNK šį penktadienį pavakarę 17.15 val.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.