Indrė Burlinskaitė: „Ant TV kameros teko užmesti rankšluostį“

Geros draugės, grupės „Projektas Kitokios“ dainininkės Indrė Burlinskaitė (27 m.) ir Greta Lebedeva (25 m.) visą savaitę leidosi įkyriai sekiojamos televizijos kamerų. Naujoje „Lietuvos ryto“ TV laidoje išvysime jų kasdienybę ir paslaptis.

G.Lebedeva (kairėje): „Mes su Indre dažnai būname kartu, todėl mūsų gyvenimas tikrai neliūdnas.“
G.Lebedeva (kairėje): „Mes su Indre dažnai būname kartu, todėl mūsų gyvenimas tikrai neliūdnas.“
Daugiau nuotraukų (1)

Erika Zabulėnienė („Lietuvos rytas“)

Jan 11, 2015, 11:40 AM, atnaujinta Jan 16, 2018, 10:40 AM

Realybės šou „Taip gyvena žvaigždės!“, kurį prodiusuoja Kristupas Krivickas, pamatysime ne tik šias dailias merginas, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“. Savo namų duris atvers ir apie kasdienybę bei darbus pasakos daugybė Lietuvos garsenybių.

Tarp jų – TV projektų dalyvis Gediminas Juodeika, interneto pažiba Monika Šalčiūtė, TV laidų vedėjas Juozas Liesis, aktorius Saulius Siparis, dainininkė Oksana Pikul-Jasaitienė bei kiti.

„Pamatysime garsenybių namus, augintinius, automobilius, sodybas, kailinius, užuolaidas, miegamuosius ir kitas grožybes, – intrigavo K.Krivickas. – Taip pat jų skandalus, akibrokštus, konfliktus, džiaugsmus ir pasiekimus.

Projekto herojai buvo filmuojami visą savaitę nuo ryto iki vakaro, o jų namuose įrengtos filmavimo kameros, iš kurių tikimės ir pikantiškų vaizdų.“

Kokių pikantiškų vaizdų galima tikėtis iš dviejų draugių gyvenimo?

„Palikime intrigą“, – koketavo I.Burlinskaitė. Ji išsidavė, kad soliariume, į kurį merginas atsekė realybės šou kūrėjai, vieną akimirką ji ant filmavimo kameros užmetė rankšluostį.

– Kiek ir kur leidote save filmuoti realybės šou kūrėjams? – paklausiau I.Burlinskaitės.

– Mus filmavo dainavimo repeticijose, treniruočių salėje, šokių salėje pas mūsų choreografą Andrių Kandelį ir kitur. Vienas iš siužetų – gyvūnų prieglaudoje, kurioje dažnai lankausi.

– Turite įsipareigojimų ar tiesiog mylite gyvūnus?

– Globoju juos ir nuolat sugalvoju kokį nors paramos projektą. Neseniai kūrėme socialinį filmą moksleiviams apie gyvūnus, augančius prieglaudose.

Filme pasisakė tokie garsūs žmonės kaip Arūnas Valinskas, Antanas Guoga, Vaidas Baumila. Manau, vaikai ima pavyzdį iš žinomų žmonių, o šie tokiais būdais gali perteikti gerą žinią.

Aš pati pirmąsyk apsilankiau gyvūnų prieglaudoje per konkursą „Mis Lietuva“ 2009 metais, bet gyvūnus myliu nuo vaikystės. Mūsų namuose buvo ir ežių, ir kiškių, ir kačių. Manau, būtina globoti ne tik gyvūnus, bet ir žmones, kuriems reikia paramos, dėmesio. Man baisu, kad šiais laikais aplink dar yra tiek daug žiaurumo.

– Ar jūsų namuose yra augintinių?

– Savo gimtaisiais namais vadinu Alytų, kur gyvenu su mama. Ten neseniai užmigdėme net 20 metų kartu gyvenusią katę.

– Laidoje pamatysime jūsų namus?

– Mano namų Alytuje nepamatysite, nes aš gyvenu Vilniuje nuomojamame bute.

– Ar leidotės filmuojama pro rakto skylutę?

– Kiek žinau, mūsų su Greta slapta niekas nefilmavo. Nebent sulauktume staigmenos.

– Kokia linksmiausia akimirka buvo nufilmuota?

– Kadangi mes su Greta esame labai linksmos, visas filmavimas – ir sporto salėje, ir per repeticijas – buvo linksmas. Buvo daug natūralumo ir truputį vaidybos.

– Ar prieš kameras atskleidėte intymių moteriškų paslapčių?

– Manau, labiausiai intriguos kadrai, nufilmuoti soliariume. Ten vieną akimirką ant filmavimo kameros teko užmesti rankšluostį.

– Ar jums pačiai įdomus pasaulio garsenybių gyvenimas?

– Vaikystėje žavėjausi supermodeliu Claudia Schiffer, bet dabar neturiu jokios dievaitės, į kurią norėčiau būti panaši.

Domėjimasis garsenybių gyvenimu atima daug laiko, kurio, kaip ir daugumai iš mūsų, trūksta.

Įdomiau tai, kas vyksta mūsų pačių gyvenime. Beje, mes mielai atsakome į gerbėjų laiškus ir dalijamės patarimais.

– Ką pastaruoju metu veikiate?

– Pernai baigiau verslo administravimo bakalaurą Kauno technologijos universitete, tad mokytis nebereikia.

Be dainavimo, renginių ar filmavimosi, mes su Greta turime kasdienį darbą, kurį būtų tiksliau pavadinti naktiniu darbu arba netgi pomėgiu, nors jis duoda ir tiesioginės naudos.

Mes vedame loterijas ir žaidimus anglų kalba tiesioginiame eteryje per „BetGames.tv“ nuo 21 valandos vakaro iki trečios nakties. Tad kol nueiname miegoti, būna ir ketvirta nakties.

O dienomis kartais vyksta nemažai filmavimų, koncertų ar kitokių renginių. Reklamuojame daugybę produktų. Grafikas išties įtemptas.

Šiemet pagaliau išsilaikiau vairuotojo pažymėjimo egzaminus, o pavasarį ketinu dalyvauti kūno rengybos varžybose. Tad netrukus prasidės treniruotės, kurios per dieną atims ne mažiau kaip tris valandas. Reikės subalansuoti mitybą, turėsiu nešiotis specialų maistą, nes negalėsiu valgyti to, ko noriu ir kada noriu.

– Ar liks laiko asmeniniam gyvenimui?

– Pernai prieš Kalėdas po trejų metų draugystės išsiskyriau su draugu karatė meistru Dariumi Petrikausku. Dabar gyvenu viena. Žinau, kad kartu nebebūsime.

– Buvo liūdnos Kalėdos?

– Nepasakyčiau. Nė vienas žmogus į kito gyvenimą neateina šiaip sau. Ir Darius į mano gyvenimą atėjo su prasme. Manau, vienas iš kito pasisėmėme daug gerų dalykų ir gyvenimo pamokų. O santykiai nutrūko ne dėl to, kad meilė truko trejus metus.

Tuštumą, kuri liko manyje, užpildau kitais dalykais. Dabar lieka daugiau laiko karjerai ir sau. Anksčiau dėl Dariaus daug ko atsisakydavau.

– Ar jūsų gyvenimas klostosi linksmiau nei draugės? – paklausiau G.Lebedevos, kuri, kartu nusifilmavusi TV3 serialo „Rezidentai“ užsklandoje, sukiojosi šalia.

– Mes su Indre dažnai būname kartu, todėl mūsų gyvenimas tikrai neliūdnas. Greičiau priešingai – labai linksmas.

– Ar jūs įsileidote filmavimo kameras į savo būstą?

– Šiuo metu su sužadėtiniu Aleksandru Kazakevičiumi (Lietuvos imtynininkas, 2012 m. vasaros olimpinių žaidynių graikų-romėnų imtynių bronzos medalio laimėtojas. – Red.) įsirengiame nuosavą butą, todėl ten filmuoti dar nėra ko.

Kol kas abu gyvename sportininkų viešbutyje, o ten nėra labai įdomu. Bet kai tik remontas bus baigtas, būtinai surengsime buto pristatymą. Galbūt parodysime net ir savo miegamąjį.

– Ar jums įdomu žiūrėti, kaip gyvena kiti?

– Žinoma! Turėdamos laiko su Indre netgi tai aptarinėjame.

– O jei jus filmuotų pro rakto skylutę?

– Juk ir filmavo. Pamatysite šį tą soliariume, šį tą – kitur. (Juokiasi.)

Kristupas Krivickas – be paslapčių skraistės

Ar mūsų garsenybės noriai atveria savo namų duris ir pasakoja apie intymius dalykus?

„Visi suvokia vieną dalyką: kuo plačiau atversi visas duris, kuo aukščiau pasikelsi sijoną ar kuo gilesnė bus tavo iškirptė, žinoma, iki tam tikrų padorumo ribų, tuo būsi populiaresnis.

Nesakau – mėgstamas ar mylimas. O populiarumas yra kelias į sėkmę, – samprotavo prodiuseris ir laidų vedėjas K.Krivickas, padorumo ribą brėžiantis iki kelnaičių ir liemenėlės. – Mūsų projektas neturi ženklo S, bet juk visuomet labiau intriguoja tai, kas atskleidžiama ir parodoma ne iki galo.“

Prodiuseris sakė, kad tarp laidos herojų yra ir tokių, kurie neprieštarauja būti filmuojami pro rakto skylutę.

„Tų, kurie to nenorėjo, nefilmuosime, – žadėjo šou sumanytojas. – Manau, tie, kurie rodo kaprizus ir nesutinka filmuotis, dar nėra priaugę iki savireklamos ir nesuvokia jos naudos. Vakarų pasaulyje tai seniai priimtinas dalykas.“

Paklaustas, kiek į savo asmeninį gyvenimą įsileistų filmavimo kameras, K.Krivickas nesutriko.

„Šioje laidoje ne tik dalyvaučiau, bet ir dalyvausiu. Mano asmeninis gyvenimas žmonėms yra gerai žinomas, aš neturiu jokių paslapčių. Todėl manau, kad viskas sąžininga.

Nedarau paslapčių iš to, kad ir katiną auginu, ir kasas dukroms moku supinti, ir gyvenime nesu toks jau rūstus“, – juokėsi su žmona Jurgita tris dukras auginantis K.Krivickas.

Laida „Taip gyvena žvaigždės!“ bus rodoma nuo sausio 15 d. ketvirtadieniais 21.30 val. per „Lietuvos ryto“ TV.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.