Žvaigždžių paslaptys bus fiksuojamos stebėjimo kameromis

Sensacingas realybės šou – „Taip gyvena žvaigždės!“, startuoja jau šį ketvirtadienį 21:30 val. per „Lietuvos ryto“ televiziją. Visos garsiausios ir skandalingiausios, turtingiausios ir paslaptingiausios, mylimiausios ir nekenčiamiausios, bet visada populiarios ir garsios Lietuvos pramogų pasaulio žvaigždės tampa naujojo realybės šou „Taip gyvena žvaigždės!“ herojais.

Realybės šou „Taip gyvena žvaigždės!“ herojai.
Realybės šou „Taip gyvena žvaigždės!“ herojai.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 13, 2015, 11:11 AM, atnaujinta Jan 16, 2018, 6:13 AM

Pramoginis info-realybės šou „Taip gyvena žvaigždės!“ kiekvieną savaitę parodys po vieną vis naują Lietuvos garsenybę, kurią visą savaitę stebės ir filmuos kameros. Namuose, kelionėse, koncertuose, repeticijose, vakarėliuose, netgi vonioje bei miegamajame įžymybes laidos kūrybinė grupė seks visą parą.

Tai bus ir gyvenimo būdo laida, nes pamatysime garsenybių namus, miegamuosius, spintas, kailinius ir kitas grožybes, ir info-realybės šou laida, nes žiūrovai išvys naujausius akibrokštus, garsenybių skandalus, konfliktus, džiaugsmus, pasiekimus ir kitas pikantiškas žvaigždžių gyvenimo naujienas. Naujojo projekto herojus bus filmuojamas visą parą nuo ryto iki vakaro, o jo namuose bus įrengtos ir specialios stebėjimo kameros, iš kurių galima tikėtis pačių pikantiškiausių vaizdelių.

Laidoje pamatysime seksualiąsias scenos žvaigždes Indrę Burlinskaitę ir Gretą Lebedevą, sužinosime, kam Saulius Siparis pirko gėles, pamatysime kokie garsūs ir skandalingi vakarėliai vyksta Gedimino Juodeikos restorane, kaip Juozas Liesis pradeda naują gyvenimą su grupe „Bavarija“ ir daugybę kitų populiarių Lietuvos šou pasaulio atstovų. Laidos redaktorius Dangis Cholinas, paklaustas, kur yra žvaigždžių atvirumo riba, pasakoja, kad grupės „Kitokios“ narės po antklode neįsileido, o Jurijus Smoriginas nedvejodamas atvėrė savo namų duris. TV projektų dalyvis Gediminas Juodeika parodė ne tik kokie skandalingi vakarėliai vyksta pas jį restorane, bet ir vakarėlių užkulisius, atskleidė, kokia įvairialypė publika renkasi pas jį restorane.

„Visi suvokia vieną dalyką: kuo plačiau atversi visas duris, kuo aukščiau pasikelsi sijoną ar kuo gilesnė bus tavo iškirptė, žinoma, iki tam tikrų padorumo ribų, tuo būsi populiaresnis. Mūsų projektas neturi ženklo S, bet juk visuomet labiau intriguoja tai, kas atskleidžiama ir parodoma ne iki galo. Yra ir tokių garsenybių, kurios neprieštarauja būti filmuojamos pro rakto skylutę. O tų, kurie to nenorėjo, nefilmuosime. Manau, tie, kurie rodo kaprizus ir nesutinka filmuotis, dar nėra priaugę iki savireklamos ir nesuvokia jos naudos. Vakarų pasaulyje tai seniai priimtinas dalykas.“ , – atskleidė laidos prodiuseris Kristupas Krivickas.

Kalbėdamas apie Lietuvos garsenybes, „Taip gyvena žvaigždės“ redaktorius sako: ,,Jos yra pakankamai atviros. Bet jeigu pajaučia nenuoširdumą, iš karto užsiskleidžia, ir šis savisaugos instinktas veikia kaip puikiai išvystyta antivirusinė programa. Visos laidose dalyvaujančios žvaigždės yra labai užimtos. Jų gyvenimas nėra monotoniška rutina pagal principą „namai-darbas-namai“. Žvaigždė negali būti neužimta, ji visą laiką turi labai daug veiklos: repeticijos, sporto užsiėmimai, labdaringa veikla, dėstymas, koncertai, hobis, šeima ir t.t.“ Dažna žvaigždė būna įnoringa, bet Dangis Cholinas džiaugiasi, kad jo asmeninė gyvenimo patirtis, atvirumas ir sugebėjimas laisvai, draugiškai bendrauti padeda su žvaigždėmis rasti bendrą kalbą.

„Taip gyvena žvaigždės!“ – naujasis realybės šou, kuris parodys tikrąjį žvaigždžių gyvenimą, net jeigu reikės filmuoti ir pro rakto skylutę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.