I. Burlinskaitės tobulo kūno paslaptis (išskirtiniai kadrai)

TV3 televizijos projektas „Sveikai ir linksmai su „Rezidentais“ įsibėgėjo. Televizijos žiūrovai ir internautai jau išvydo daugybę žvaigždžių, patekusių į griežtojo daktaro Naudžiūno (akt. Ramūnas Rudokas) sporto pamokas. Su „Rezidentais" treniravosi Greta Lebedeva, Mindaugas Papinigis, Oksana Pikul-Jasaitienė ir Jolanta Leonavičiūtė. Šiandien ekranus pasiekė Indrės Burlinskaitės ir Gedimino Juodeikos treniruotės namie.

Indrė Burlinskaitė mokė Ramūną Rudoką sportuoti.
Indrė Burlinskaitė mokė Ramūną Rudoką sportuoti.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-01-20 12:22, atnaujinta 2018-01-15 13:20

„Aš kasdien einu į sporto klubą ir sportuoju kiek mano amžius ir sveikata leidžia“, – pasakojo Gediminas. Gediminas pripažino – nors sportas jam maloni veikla, valgyti tik sveiką maistą jis negali prisiversti.

„Deja, labai sveikai maitintis nepavyksta, – sako šypsodamasis G.Juodeika. – Vakarais mėgstu prisivalgyt. Turbūt tai mano gyvenimo rykštė už visas mano nuodėmes.“ Sportas puikiai atrodantiems pramogų pasaulio atstovams – tikrai ne svetimas užsiėmimas. Sveikai gyvenanti džiaugėsi kita projekto „Sveikai ir linksmai su „Rezidentais“ herojė, grupės „Kitokios“ narė Indrė Burlinskaitė. Projekto siužete Indrei buvo skirtas ne mokinės, o mokytojos vaidmuo. Tokia žavi mokytoja išmušė iš vėžių net patį R.Rudoką. „Sportuoju nuo mažens, sportas užima svarbią vietą mano gyvenime, – teigė atlikėja. – Vaikystėje žaidžiau krepšinį, dalyvavau daugiakovėse, rutulio stūmimo varžybose. Nuo 15 metų treniruojuosi sporto salėje, dabar bandysiu vėl dalyvauti varžybose.“ Maisto racioną Indrė renkasi kruopščiai ir atidžiai: „Jei ruošiuosi varžyboms, valgau tik sveiką maistą – be druskų ir kitų kenksmingų ingredientų. Tačiau kai būna atsigavimo laikas, būna, kad pasilepinu. Bet tikrai ne mėsainiais ar kebabais! – juokėsi mergina. – Be to, esu didelė smaližė, todėl neatsispiriu saldumynams.“ Pirmasis lietuviškas komiškas medicinos serialas „Rezidentai“ – pirmadieniais–ketvirtadieniais 21:00val. per TV3.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.