S. Žutautienė prabilo apie metus, praleistus neįgaliojo vežimėly

Populiarioji TV gelbėtoja, viena iš projekto „Šok su manimi“ lyderių Sandra Žutautienė neslepia – laiko sau visai nebeturi: „Pastarąjį pusmetį neliko laiko ne tik draugams, bet ir sau. Net jeigu užsirašau į kirpyklą, vis tiek žinau, kad nenueisiu...“

Sandra, dabar sėkmingai besisukanti ant šokių parketo, ištisus metus praleido neįgaliojo vežimėlyje, apnikta abejonių, ar dar kada nors iš viso pajėgs iš jo pakilti.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Sandra, dabar sėkmingai besisukanti ant šokių parketo, ištisus metus praleido neįgaliojo vežimėlyje, apnikta abejonių, ar dar kada nors iš viso pajėgs iš jo pakilti.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 20, 2015, 11:27 AM, atnaujinta Jan 15, 2018, 1:20 PM

„Turbūt matau tikrąją Lietuvą. Kol dar nedirbau šito darbo, maniau, kad kaimuose ir miesteliuose žmonės gyvena kur kas geriau. Ir tai byloja net ne apie materialius dalykus – tikėjausi ir platesnio mąstymo, kitokio požiūrio. Žmonės turi daug bėdų ir labai mažai tikslų ir siekių“, - patikino Sandra. O ar žinojote, kad kažkada Sandra, dabar padedanti daugybei lietuvių spręsti problemas, pati turėjo didelių gyvenimo išbandymų? Pasirodo, ji, dabar sėkmingai besisukanti ant šokių parketo, ištisus metus praleido neįgaliojo vežimėlyje, apnikta abejonių, ar dar kada nors iš viso pajėgs iš jo pakilti.

„Pats baisiausias dalykas buvo, kai aš sėdėdama ratukuose suvokiau, kad nežinau kada atsistosiu ir ar iš viso atsistosiu ant kojų”, - atviravo S.Žutautienė. Išsamus ir abejingų nepaliekantis pokalbis apie skaudžius likimo smūgius su Sandra Žutautiene jau šiandien, antradienį, 20.30 val. įžymybių naujienų laidoje „VIP“, su Egle Kernagyte-Dambrauske ir Vaidu Baumila.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.