K. Matelis-Raimundėlis: „Juokinome žmones ir per laidotuves“

„Tie, kas sakė, kad lietuviškas humoras mirė, patys iškeliavo į kapus, o mes dar gyvi“, - ironizavo humoristas Artūras Orlauskas. 

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 22, 2015, 10:28 AM, atnaujinta Jan 15, 2018, 8:50 AM

TV3 laidoje „Ginčas be taisyklių“ buvo susirinkę garsiausi humoristai. Jie visi tikino, kad  žinios apie lietuviško humoro mirtį gerokai perdėtos. Artūras Orlauskas-Zakarauskas, Raimundas Šilanskas, Hana Šumilaitė, Juozas Zavaliauskas, Aušrys Kriščiūnas – Tynta, Raimondas Bingelis, Laima Tamulytė, kultinės grupės „Ambrozija“ vyrai Kęstutis Matelis (Raimundėlis) ir Giedrius Viduolis (Tata), Ramūnas Šimukauskas, Gintautas Kirkila-Klarkas, Aleksandras Karpavičius – tokio humoristų desanto „Ginčo be taisyklių“ studija dar nebuvo mačiusi.

Aštrialiežuviai šmaikštuoliai, paklausti, ar lietuviškas humoras mirė, padarė viską, kad iki ašarų prajuokintų televizijos žiūrovus.

„Na, jei jau susirinkome į humoro laidotuves, aš papasakosiu, kaip kartą juokinom žmones per… laidotuves“, – į prisiminimus leidosi Kęstutis Matelis-Raimundėlis.  - Pasimirė mūsų draugo tėtis, ir tas draugas paprašė manęs per laidotuves pafotografuoti. Bijodamas, kad mano fotoaparatas gali užsikirsti, paprašiau Giedriaus (Viduolio), kad jis irgi pasiimtų fotoaparatą.

Į laidotuves susirinkę žmonės negalėjo sulaikyti šypsenų, matydami Raimundėlį su Tata, fotografuojančius žmones ir velionį. Štai taip tragikomiškai kartą mes nenoromis prajuokinom žmones, susirinkusius liūdna proga.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.