R.Mazurevičiūtė suklupo prie „Šok su manimi“ finalo slenksčio

„Mis Lietuva 2013“ Rūta-Elžbieta Mazurevičiūtė ir jos partneris Vytautas Viluckis nepateko į kitą šeštadienį vyksiantį TV3 konkurso „Šok su manimi“ finalą“. Tai paaiškėjo šeštadienio vakarą konkurso pusfinalyje. 

Rūta-Elžbieta Mazurevičiūtė ir Vytautas Viluckis.<br>V.Balkūno nuotr.
Rūta-Elžbieta Mazurevičiūtė ir Vytautas Viluckis.<br>V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 24, 2015, 10:11 PM, atnaujinta Jan 15, 2018, 3:43 AM

Konkurso finale grumsis 4 poros: Sandra Žutautienė ir Ernestas Monginas, Ignas Barkauskas ir Jomantė Dapkevičiūtė, Martynas Kavaliauskas ir Renata Gramauskaitė bei Remigijus Žiogas ir Lina Diktanaitė.

Jie kovos dėl 15 tūkstančių eurų prizinio fondo.  Nugalėtojams atiteks 10 tūkst. eurų, antrajosios vietos laimėtojams – 3 tūkst., o trečiosios – 2 tūkst. eurų.

Komisijos kėdėse šį vakarą įsitaisė ir porų pasirodymus vertino Jūratė Norvaišienė, Jurijus Smoriginas, Agnė Jagelavičiūtė ir Vitalijus Cololo.

Nemažai pasinervinti teko renginių organizatoriui Remigijui Žiogui ir Linai Diktanaitei. Už tai, kad pora savo šokio scenografijai naudojo Lietuvos vėliavas, Jurijus Smoriginas pasirodymą vertinti atsisakė. Esą šokėjai demonstravo nepagarbą valstybės simboliams.

„Žmonės žiūrėdami į tave šliaukina“, – išrėžė J.Smoriginas R.Žiogui.  Negavusi nė vieno balo iš J.Smorigino, pora komisijos lentelėje nugarmėjo į paskutinę vietą.  Tačiau ji surinko daugiausia žiūrovų balsų ir bendroje lentelėje atsidūrė trečioje vietoje. 

Žiūrovų balsai pasiskirstė taip:

R.Žiogas ir L.Diktanaitė – 3 161 balsas,

S.Žutautienė ir E.Monginas – 2 280 balsų, I.Barkauskas ir J.Dapkevičiūtė – 2 214 balsų, R.Mazurevičiūtė ir V.Viluckis – 2 094 balsai, M.Kavaliauskas ir R.Gramauskaitė – 2 029 balsai. Galutinė pusfinalio lentelė (susumavus žiūrovų ir komisijos balsus):  1. M.Kavaliauskas ir R.Gramauskaitė. 

2. S.Žutautienė ir E.Monginas. 

3. R.Žiogas ir L.Diktanaitė. 

4. I.Barkauskas ir J.Dapkevičiūtė. 

5. R.Mazurevičiūtė ir V.Viluckis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.