TV3 šokių konkursas: kuriai porai bus užtrenktos durys į finalą?

TV3 eteryje – vyksta konkurso „Šok su manimi“ pusfinalis. Šįvakar paaiškės kurios keturios poros iš likusių penkių susikaus finale dėl geriausių šokėjų Lietuvoje vardo.

I.Barkauskas ir J.Dapkevičiūtė.<br>V.Balkūno nuotr.
I.Barkauskas ir J.Dapkevičiūtė.<br>V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-01-24 19:55, atnaujinta 2018-01-15 03:43

Prizinis fondas iš tiesų įspūdingas. Didžiojo projekto „Šok su manimi“ nugalėtojams atiteks net 10 tūkst. eurų prizas, antrajai – 3 tūkst., o trečiajai – 2 tūkst. eurų.

Vedėjos Indrės Kavaliauskaitės stilių ruošė J. Statkevičius. O palaikyti šokėjų atvyko ir legendinio šokių kolektyvo „Žuvėdra“ šokėjai, kurie žiūrovus taip pat pradžiugino savo puikiu pasirodymu.

Beje, „Šok su manimi“ dalyvių profesionalų būryje kartu su įžymybėmis ant parketo taip pat sukasi net keli „Žuvėdros“ auklėtiniai: Ernestas Monginas, šokantis su partnere Sandra Žutautiene, taip pat Lina Diktanaitė šokanti su Remigijumi Žiogu bei projektą jau palikęs Justas Bareiškis, šokęs su Monika Linkyte. „Žuvėdros“ dėstytojų paskaitas universitete taip pat klauso ir dabartinė Igno Barkausko šokių partnerė Jomantė Dapkevičiūtė.

Dėl galimybės patekti į finalą kausis 5 poros: Sandra Žutautienė ir Ernestas Monginas, Ignas Barkauskas ir Jomantė Dapkevičiūtė, Martynas Kavaliauskas ir Renata Gramauskaitė, Rūta-Elžbieta Mazurevičiūtė ir Vytautas Viluckis bei Remigijus Žiogas ir Lina Diktanaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.