Vestuvių vedėjas D. Palivonas būsimą žmoną parsivežė iš turgaus

„Gaila, neturėjau gyvos varlytės, užsirišau skudurinę“, – juokais savo pasirodymą populiariame „Lietuvos ryto" televizijos žaidime „Šeima – jėga“ pradėjo garsus vestuvių organizatorius ir vedėjas Dainius Palivonas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 30, 2015, 11:09 AM, atnaujinta Jan 14, 2018, 3:03 PM

Ir ko jis tik nedarė: dainavo, pokštavo, improvizavo, net ant žemės griuvo. Tokių linksmybių „Lietuvos ryto" televizijos žaidimo „Šeima – jėga“ studijoje dar nebuvo!

Dvidešimt metų kartu gyvenantys Dainius ir Svetlana Palivonai viską daro kartu. Kartu organizuoja renginius, organizuoja ir veda vestuves.

Šiais metais savų vestuvių jubiliejų švęsianti pora turi svajonę – į šventę pakviesti visas poras, kurias yra sutuokę. O tokių porų gal penki šimtai! „Būtų graži šventė, padarytume koncertą“, – neabejojo Dainius.

D.Palivonas prisiminė prieš dvi dešimtis nutikusią neįtikėtiną pažinties istoriją su žmona: „Aš pardavinėjau automobilius, o Svetlana ėjo į turgų apsipirkti. Veiksmas vyko Rusijoje, buvo labai šalta, ji įsėdo į mano automobilį pasišildyti, o aš ją parsivežiau iki Lietuvos.“

Atrodo, per tiek metų juodu tapo gera komanda. „Ji mane myli už tai, kad kiekvieną kartą numetu drėgną rankšluostį ant jos lovos“, – juokavo vyras.

Žmona paprieštaravo: „Taip ir yra, negaliu to pakęsti!“

„Gerai, gerai, būk nepažintoji mano žmona“, – Svetlanai nusileido Dainius, o laidos vedėjus Editą Užaitę ir Timūrą Augucevičių paerzino: „Tikriausiai jūs norite, kad mes grįžtume namo susipykę?“

Kodėl Svetlanai Dainius reikalingas sveikas? Ką apie tėvų intelektą mano jų sūnus Benas? Kodėl Dainius nori būti zebru ir kaip mama iš lėktuvo išmetė sūnų?

Visi atsakymai – geriausiame Lietuvoje šeimų žaidime „Šeima – jėga“ jau šį sekmadienį 17.30 val. per „Lietuvos ryto" televiziją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.