„Šok su manimi“ auksinė pora – M.Kavaliauskas ir R.Gramauskaitė

Šeštadienį paskutinį kartą ant parketo susigrūmė TV3 projekto „Šok su manimi“ dalyviai. Po kelias valandas trukusios įtemptos kovos paaiškėjo auksinė parketo pora – dainininkas Martynas Kavaliauskas ir Renata Gramauskaitė. Antrąją vietą pelnė šuolininkas Ignas Barkauskas ir Jomantė Dapkevičiūtė , o trečiąją – „TV pagalbos“ gelbėtoja Sandra Žutautienė ir Ernestas Monginas.

„Šok su manimi“ superfinalo akimirka.<br>T.Bauro nuotr.
„Šok su manimi“ superfinalo akimirka.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 31, 2015, 7:20 PM, atnaujinta Jan 14, 2018, 11:53 AM

Nugalėtojams atiteko 10 tūkst., antrosios vietos laimėtojams – 3 tūkst., o trečiosios – 2 tūkst. eurų.

Komisija neturėjo įtakos

Finale susikovė keturios poros: Sandra Žutautienė ir Ernestas Monginas, Ignas Barkauskas ir Jomantė Dapkevičiūtė, Martynas Kavaliauskas ir Renata Gramauskaitė bei Remigijus Žiogas ir Lina Diktanaitė.  „Šok su manimi“ superfinale – nepakeičiamas komisijos ketvertukas: šokių legenda Jūratė Norvaišienė, stilistė Agnė Jagelavičiūtė, humoristas Vitalijus Cololo ir komisijos pirmininkas Jurijus Smoriginas.

Vis dėlto komisija neturėjo įtakos šio vakaro likimui – skaičiuojami tik televizijos žiūrovų balsai.

Kovą dėl pagrindinio prizo pradėjo vestuvių karaliumi tituluojamas R.Žiogas. Jis su L.Diktanaite atliko energingą numerį pagal kultinį grupės AC/DC kūrinį „Highway To Hell“.

„Jūs pateisinate savo, kaip renginių organizatoriaus, amplua. Ne taip jau lengva per trumpą laiką suorganizuoti tokį šou“, – Remigijų gyrė J.Norvaišienė.

Apskritai nė vienas iš komisijos narių neturėjo priekaištų R.Žiogui. Net J.Smoriginas, vos prieš savaitę konfliktavęs su Remigijumi, šįkart buvo puikiai nusiteikęs. Anot jo, visas pasirodymas buvo puikus.

Remigijų ir Liną ant parketo pakeitė S.Žutautienė su E.Monginu. Po čia čia čia Jurijus ir vėl buvo puikiai nusiteikęs: „Jūs, vaikai, puošiat finalą.“

Štai J.Norvaišienei pasirodė, kad Sandra buvo pavargusi ir pritrūko energijos.

„Vietoj Ernesto turėjau šokti aš. Jis – jaunas, liesas kaip dviratis. Turėjau būti aš“, – sprendimą rado Vitalijus.

Tretieji pasirodė M.Kavaliauskas ir R.Gramauskaitė. A.Jagelavičiūtė patikino, kad poros šokis ir apranga – puikūs, mintimis nukeliantys į 7-ojo dešimtmečio Niujorką.

„Nesvarbu, kas nutiktų tavo gyvenime ar projekte, nepamiršk, kad tu esi geriausias“, – pagyrė J.Smoriginas.

„Supratau viską apie šokius: kuo ilgiau suki partnerę, tuo garsiau ploja žiūrovai“, – juokavo V.Cololo.

I.Barkauskas ir J.Dapkevičiūtė atliko jausmingą šokį. J.Smoriginas juokavo, kad poros liūdnas šokis todėl, kad baigiasi projektas. Pasirodo, Jomantei lūžęs vienas šonkaulis, todėl ji rinkosi lėtą šokį.

„Per kančias į žvaigždes“, – trumpai ir aiškiai pasakė Jurijus.

„Mielieji, aš visą projektą laukiau, kol kas nors mane pradžiugins ir apsimaus džinsus bent vienam šokiui. Tai nėra stiliaus viršūnė, bet tai labai tinka šiuolaikiniam šokiui“, – porą pagyrė A.Jagelavičiūtė.

Dovana gerbėjams

Projekto gerbėjai, stebintys šokėjų pasirodymus ekrane, turėjo progą dalyvauti pažinčių svetainės „Matchmillion.com“ įsteigto žiūrovų prizo žaidime, kurio nugalėtojui pažadėta kelionė į Ameriką, Angelų miestą Los Andželą.

Ja tapo vilnietė Deimantė. Mergina, atsiimdama prizą patikino, kad laimėjimas buvo netikėtas, tačiau malonus.

Žaidimo laimėtojai atiteko septynių dienų kelionė dviem asmenims su įskaičiuotu apgyvendinimu 4 žvaigždučių viešbutyje bei šventine vakariene.

Iki sausio 24 d. „Šok su manimi“ projekto žiūrovai ne tik balsavo už patikusias poras www.soksumanimi.lt, tačiau ir registravosi amerikiečių pažinčių portale „Matchmillion.com“, padedančiame susirasti savęs vertą antrąją pusę, kad ir kur ji būtų – Amerikoje, Lietuvoje ar kitur.

Daugiau Lietuvos ir užsienio garsenybių gyvenimo naujienų - mūsų „Facebook“ paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.