„Dviračio šou“ – apie Vitos Jakutienės implantus

Laidoje „Dviračio šou“ – nerimo naujienos. „Pupytė“ Vita Jakutienė sunerimo, kad šokant į vandenį gali plyšti jos implantai.

V.Jakutienę parodijuojanti aktorė.
V.Jakutienę parodijuojanti aktorė.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 3, 2015, 4:58 PM, atnaujinta Jan 14, 2018, 6:05 AM

Šuolių į vandenį laidoje dalyvausianti „pupytė“ Vita suabejojo, ar galės tai daryti. Ir nors ji nori laidoje dalyvauti trūks plyš, labai bijo, kad tikrai trūks plyš implantai. Apie tai – atviras atlikėjos interviu laidos rubrikoje „Tarp mūsų, mergaičių“ šį antradienio vakarą, 21 val., per „Info TV“.

„Tarp mūsų, mergaičių“ žurnalistė buvo girdėjusi, kad „pupytės“ sprogdina seksualumo bombas. Ji iki šiol manė, kad čia tokia metafora. O, pasirodo, jų bombos tikrai gali sprogti. Ir tai jai sukėlė didelį nerimą.

„Tai tobula laida man. Ar yra kita televizijos laida, kurioje viskas, ko reikia, – tik apsivilkti bikinį? Prodiuseris uždraudė mums, „pupytėms“, daryti bet ką, kas sukeltų pavojų mūsų implantams. Peilių mėtyme tikrai nedalyvausiu. Bet jie sprogti gali ir nuo šuolio į vandenį. Prigrasino, kad nebūtų jokių ekscesų... Ir šiaip implantai yra didžiausia ir vienintelė investicija į mano kvalifikaciją“, – kalbėjo V.Jakutienę parodijuojanti aktorė.

Tačiau „pupytė“ prisipažino, kad su implantais yra ir patogumų. „Labai daug vietos tarp krūtų. Aš ten įsidedu telefoną, kroviklį, piniginę ir Jorkšyro terjerą. Susitaupo vietos rankinuke“, – „Dviračio šou“ laidoje kalbėjo atlikėja.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.