Vaidmenį seriale „Rezidentai“ laimėjo vilnietis moksleivis

TV3 komiško medicinos serialo „Rezidentai“, kuriame vaidina žinomi šalies aktoriai, žiūrovai patys demonstruoja savo aktorinius gabumus. Sausio 19 dieną paskelbtas konkursas „Tapk „Rezidentų“ žvaigžde“ sulaukė neįtikėtino populiarumo. Serialo gerbėjų atsiųstus filmukus internautai peržiūrėjo daugiau nei milijoną kartų (1 017 901) ir skaičiai kasdien auga.

Seriale „Rezidentai“ vaidina žinomi aktoriai: R.Rudokas, A.Bialobžeskis, Dž.Siaurusaitis, A.Vilutytė.
Seriale „Rezidentai“ vaidina žinomi aktoriai: R.Rudokas, A.Bialobžeskis, Dž.Siaurusaitis, A.Vilutytė.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 3, 2015, 12:36 PM, atnaujinta Jan 14, 2018, 6:49 AM

Konkurso taisyklės buvo paprastos: visi, trokštantys gauti vaidmenį seriale „Rezidentai“, turėjo paruošti vienos minutės trukmės filmuką, kuriame atliktų vieną iš trijų siūlomų užduočių: vaidintų galvos skausmą po audringo vakarėlio; vaidintų pacientą/-ę, įsimylėjusį/-ią vieną iš rezidenčių/-ų; vaidintų, kad sužinojo apie savo itin sunkią ir retą ligą, kuria serga tik penki žmonės pasaulyje.

Konkurso organizatoriai sulaukė kone 100 vaizdo įrašų. Iš jų buvo atrinkti 45, atitinkantys visus reikalavimus. Originalūs ir nuotaikingi filmukai buvo publikuojami TV3, TV6, TV8 ir „TV3 Play" televizijų paskyrose socialiniame tinkle „Facebook“, ten už juos buvo galima balsuoti.

TV3 serialą „Rezidentai“ kuriančios prodiuserių kompanijos „Videometra“ komanda konkurso „Tapk „Rezidentų“ žvaigžde“ nugalėtoją išrinko atsižvelgdama į filmuko originalumą ir balsų bei peržiūrų skaičių. Laimėtoju tapo Grigorijus Orlovas, 18 metų vilnietis. Jo filmukas sulaukė net 3308 „patinka“ ir daugybės palaikomųjų komentarų.

Vaizdo įraše vaikinas, mėtydamas sniego gniūžtes, dėstė: „Kodėl aš turėčiau tapti kviestine žvaigžde? O kodėl ne? Teatras, vaidyba yra man įgimtas dalykas! Tai būtų didelis šuolis mano gyvenime. Koks šuolis – nesvarbu! Tačiau aš iš jūsų lauksiu žinių kaip pacientas iš daktaro – ar aš gyvensiu, ar negyvensiu. Tiesiog aš norėčiau gyventi seriale „Rezidentai“.

Sužinojęs, kad laimėjo konkursą, moksleivis neslėpė džiaugsmo: „Šakės, labai džiaugiuosi!“ Jis prasitarė, kad viskas įvyko netikėtai: savo filmuką atsiuntė neplanuotai, per daug tam nesiruošęs. Grigorijus daug metų lankė teatro būrelį ir labai norėtų studijuoti aktorystę. „Mane vaidyba labai kabina“, – sako vienuoliktokas ir tikina, kad stengiasi visur dalyvauti ir išnaudoti visas pasitaikančias galimybes. Grigorijus taps viena iš kviestinių serialo „Rezidentai“ žvaigždžių. Tokiomis jau spėjo tapti Natalija Bunkė, Mindaugas Papinigis, Karina Stungytė, Vitalijus Cololo, Gidonas Šapiro-Bilas ir daugelis kitų. Dabar – entuziastingojo Grigorijaus eilė. Galbūt Lietuvos padangėje sužibs nauja žvaigždė? Kaip seksis konkurso laimėtojui filmavimo aikštelėje su ryškiausiais šalies aktoriais, TV3 žiūrovai išvys jau greitai.

Pirmasis lietuviškas komiškas medicinos serialas „Rezidentai“ rodomas pirmadieniais–ketvirtadieniais 21 val. per TV3.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.