„Šuolio“ dalyvė J. Bartaškienė nustebino jaunatviška figūra

Rytoj 65-erių metų gimtadienį švęsianti aerobikos pradininkė ir Lietuvos moterų sporto asociacijos prezidentė Joana Bartaškienė įrodė, jog amžius – ne kliūtis demonstruoti puikiai treniruotą kūną bei imtis naujų iššūkių.

J.Bartaškienė.<br>P.Mantauto nuotr.
J.Bartaškienė.<br>P.Mantauto nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

2015-02-08 20:26, atnaujinta 2018-01-13 18:56

Vyriausia antrus metus rodomo televizijos projekto „Šuolis“ dalyvė sekmadienio vakarą ne tik sėkmingai nušoko nuo 5 metrų bokštelio, bet ir ant baseino krašto atliko lengvai atliko kūlversčius.

„Ką daryti, kad ir aš sulaukusi tokio amžiaus taip puikiai atrodyčiau?“, – nustebinta J.Bartaškienės jaunatviškumo paklausė laidos vedėja Indrė Kavaliauskaitė.

„Sportuoti ir dar kartą sportuoti. Neįsivaizduoju, kaip galima gyventi be sporto. Jūs, Indrute, atrodysite dar geriau už mane. Žinoma, jeigu sportuosite“, – mokė J.Bartaškienė.

Pagyrų moteriai negailėjo ir komisijos nariai.

„Jūs esate pati gražiausia ir daugiausia energijos turinti mano pažįstama močiutė“, – moterį gyrė komisijos narys šuolininkas į vandenį Ignas Barkauskas.

„Šuolyje“ pergalės taip pat siekė modelis Jolanta Leonavičiūtė, aktorius, lietuviškų filmų ir serialų žvaigždė Andrius Žiurauskas, humoristas Artūras Orlauskas, didžėjus Sezeris Saylikas (Sezzy), profesionalus šokėjas Marius Gaižauskas, rašytojas, poetas, publicistas, Lietuvos nacionalinės kultūros ir meno premijos laimėtojas Juozas Erlickas dainininkė, Daina Bilevičiūtė, konkurso „Mis Lietuva 2013“ dalyvė Elita Citovičiūtė, dainininkė Vita Jakutienė ir bušido čempionas Remigijus Morkevičius.

Lietuvos sporto universiteto baseine „Šuolio“ dalyviai atliko paruošiamuosius ir sportinius šuolius nuo 3, 5 ir net 7,5 metro aukščio bokštelių bei tramplino.

Sekmadieniais tiesiogiai rodomo projekto vedėjais tapo Mindaugas Stasiulis ir Indrė Kavaliauskaitė, kuri laidos metu į baseiną įšoko net du kartus: nuo 5 metrų bokštelio ir nuo baseino krašto.

11 dalyvių vertino kompetentinga komisija, kurią sudarė Lietuvos šuolių į vandenį nacionalinės rinktinės treneris Kęstutis Autukas, daugkartinis Lietuvos šuolių į vandenį čempionas ir treneris Ignas Barkauskas, šuolių į vandenį trenerė Aušra Jurevičienė bei humoristas, laidų vedėjas Vitalijus Cololo.

Pirmosios laidos metu iš projekto niekas neiškrito.

Daugiausia žiūrovų  ir komisijos simpatijų surinko J.Erlickas, lyg profesionalus sportininkas nušokęs nuo 7,5 metrų aukščio bokštelio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.