Raminta Stanaitytė: „Geriau stumdyti baldus nei pyktis su vyru“

Nuobodžiu jos gyvenimo niekaip nepavadinsi. Baigusi žurnalistiką, dirbusi televizijos žinių laidoje, rengusi anuomet labai populiarią publicistikos laidą „Be tabu“, vėliau žurnalistiką iškeitusi į viešuosius ryšius, o pernai – viešuosius ryšius į „Lietuvos ryto" televizijos laidos „Viskas bus gerai“ vedėjos sofutę, šviesiaplaukė Raminta Stanaitytė dar yra ir puiki mama – augina tris vaikus.

R.Stanaitytė.
R.Stanaitytė.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 20, 2015, 10:43 AM, atnaujinta Jan 12, 2018, 3:02 PM

„Visa tai, kas atsitinka mano gyvenime, yra nuotykis“, – juokėsi Raminta ir tuojau pridūrė, kad pasirodymas su visa šeima „Lietuvos ryto" televizijos žaidime „Šeima – jėga“ yra vienas iš jų.

Žodžio kišenėje neieškančiai Ramintai netikėtų dalykų nutinka dažnai. Šitaip netikėtai beveik prieš dvidešimt metų ji susipažino su savo vyru juvelyru Dainiumi Česnuliu.

„Druskininkai, naktis, ežeras... Išnyru iš vandens, girdžiu vyrišką balsą. Lyg ir kažką primena. Klausiu: „Kas tu?“ „Dainius“, – atsako vyrukas, o aš suprantu niekada jo akyse nemačiusi.

„Nepažįstu tavęs...“ – ištariu ir nuplaukiu tolyn. Kitą dieną vyrukas iš ežero priėjo ir prisistatė“, – romantišką pažinties istoriją prisimena Raminta.

Nuo tos dienos jie kartu. Penkiolika santuokos metų neseniai dviese atšventė Romoje. „Pirmą kartą išvykome dviese, be vaikų“, – mirktelėjo Raminta ir išdavė didžiausią svajonę. Su šeima kada nors ji norėtų apsigyventi po Toskanos saule. Vyras ten kurtų papuošalus, o ji pardavinėtų mažoje parduotuvėlėje.

Šeimos idilė Ramintai svarbi, kaip ir žurnalistika, televizija, viešieji ryšiai bei visi kiti darbai, kurie nuspalvina dienas.

„Pyktis man nepatinka, geriau tuo metu namie perstumdysiu baldus, – juokiasi. – Naujausiuose mūsų namuose sofa jau apkeliavo visus kampus, o baldų vietas keičiau septynis kartus.“

Kodėl Raminta į filmavimą atėjo be karolių?

Kokį daiktą žurnalistė palieka virtuvės kriauklėje? Kodėl ji nekenčia užuolaidų ir kur nuolat dingsta jos raktai?

Juokingos istorijos iš pleputės žurnalistės gyvenimo – jau šį sekmadienį 17.30 val. įdomiausiame šeimų žaidime „Šeima – jėga" tik per „Lietuvos ryto" televiziją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: ar žinome kur slėptis karo atveju?