Ką Gintarei Gurevičiūtei pasakojo lytį pakeitusios prostitutės?

Trys geriausios draugės –  televizijos laidų vedėja Gintarė Gurevičiūtė, Simona Albavičiūtė ir Silva Rindzevičiūtė – atvyko į brangiausią Filipinų salą Borakajų, kad atskleistų visas vietos paslaptis bei parodytų skirtingus egzotiškos salos veidus.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 24, 2015, 11:28 AM, atnaujinta Jan 12, 2018, 11:54 AM

Merginos gilinasi į šalies tradicijas, pramogas, prabangą,  naktinį gyvenimą  ir net skurdą. Tad jų dienoraščiai kupini visko – nuo ašarų ir kraujo, nuo interviu su lytį pakeitusiomis prostitutėmis iki vietinių delikatesų – neišsiritusių viščiukų ragavimo.

Jos jau žino, kiek  kainuoja para vienoje prabangiausių salos vilų ir kam reikalingi apsaugos darbuotojai su ginklais net ir turistėms iš Lietuvos. Gražuolės jau dabar gali  sugriauti mitą, kad keliauti gali tik milijonieriai.   Naujas LNK GO projektas „Bus visko“ kupinas ne tik gražių vaizdų, bet ir naudingos informacijos mėgstantiems keliauti – su derybų pamokėlėmis ir net liaudies medicinos patarimais, ką daryti, jei įkąstų egzotiškas gyvis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.