Iškilo grėsmė, kad nebus filmo „50 pilkų atspalvių" tęsinių

„Penkiasdešimt pilkų atspalvių“ susidūrė su neplanuotais sunkumais. Gali nutikti taip, kad pirmoji dalis, pasirodžiusi ekranuose, liks be tęsinių. Mat aktorius Jamie Dornanas labiau nei vaidinti filmo tęsiniuose norėtų padaryti laimingą žmoną.

Aktoriaus J.Dornano žmona Amelia Warner prisipažino, kad jai nesmagu ekrane matyti itin seksualiai kitos moters atžvilgiu nusiteikusį savo vyrą.<br>ViDA Press nuotr.
Aktoriaus J.Dornano žmona Amelia Warner prisipažino, kad jai nesmagu ekrane matyti itin seksualiai kitos moters atžvilgiu nusiteikusį savo vyrą.<br>ViDA Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 27, 2015, 4:19 PM, atnaujinta Jan 12, 2018, 2:35 AM

Aktoriaus J.Dornano žmona Amelia Warner prisipažino, kad jai nesmagu ekrane matyti itin seksualiai kitos moters atžvilgiu nusiteikusį savo vyrą.

Moteris, pažiūrėjusi pirmąją trilogijos „Penkiasdešimt pilkų atspalvių“ dalį, nusprendė, kad dėl pernelyg atvirų sutuoktinio sekso scenų su filmo partnere Dakota Johnson, ji jaučiasi nekaip.

Vis dėlto aktoriaus atstovas spaudai tvirtina, kad kalbos apie J.Dornano pasitraukimą – iš piršto laužtos. Informacija apie kino juostos tęsinių filmavimą dar nėra patvirtinta, tačiau J.Dornanas jau dabar džiaugiasi filmo sėkme ir laukia sugrįžimo į filmavimo aikštelę.

Sekso scenos – nemalonios

Tai tikras išbandymas vis dar medų su vyru kopinėjančiai Ameliai, mat su J.Dornanu ji susituokė vos prieš dvejus metus.

Jeigu J.Dornanas iš tiesų atsisakys toliau vaidinti šiuose filmuose, juostos franšizei, kuri galioja ir kitoms dviem „Penkiasdešimt pilkų atspalvių“ dalims, iškils didžiulė grėsmė.

Filmo, pastatyto pagal britų rašytojos E.L.James trilogiją, tęsiniai – antroji dalis „Penkiasdešimt tamsesnių atspalvių“ ir trečioji dalis „Penkiasdešimt išlaisvintų atspalvių“ – sunkiai įsivaizduojami be to paties pagrindinio vaidmens atlikėjo 32 metų Šiaurės Airijos pažibos J.Dornano.

Žmona sukėlė apkalbas

Neseniai vykusioje „Oskarų" teikimo ceremonijoje su žmona Amelia pasirodęs J.Dornanas sukėlė apkalbų audrą.

Išvydusios aktoriaus kūną seksualiojoje juostoje daugelis moterų neslėpė nusivylimo, kad šis saldainiukas – laimingai vedęs.

O su žmona ant raudonojo kilimo pasirodęs vyras ne tiktai atrodė pasitikintis savimi, bet ir demonstravo šiltus jausmus savo gražiajai antrajai pusei.

Kinų kilmės Londone gyvenančio dizainerio Huishan Zhango suknele pasipuošusi A.Warner atrodė nė kiek ne prasčiau nei garsiausios Holivudo aktorės. Amelia – ne pirma, ant raudonojo kilimo pademonstravusi šio kūrėjo suknelę. Jo sukurtus drabužius jau vilkėjo ir aktorės Gwyneth Paltrow bei Helen Mirren – abi neslėpė susižavėjimo prabangiais Huishan Zhango darbais.

Saugo artimuosius

Interviu žurnalui „Glamour“ J.Dornano partnerė kino filme D.Johnson sakė, jog taip pat nesijaustų gerai žinodama, kad jos šeima žiūri šią įvairių atgarsių sulaukusią kino juostą.

„Nenoriu, kad mano šeimos nariai pamatytų „Penkiasdešimt pilkų atspalvių“. Jis nėra tinkamas mano artimiesiems.

Nenorėčiau, kad jį pamatytų, pavyzdžiui, mano brolio draugai, su kuriais kartu augome.

Manau, kad jie sutriktų.

Juolab kad filme yra vietų, kur esu per atvira ir nenorėčiau būti apžiūrinėjama“, – šypsojosi aktorė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.