Jaredas Leto nusirėžė ilgus plaukus ir žada priaugti svorio

Aktorius ir alternatyviojo roko grupės „30 Seconds To Mars“ vokalistas Jaredas Leto (43 m.) nusikirpo ilgai augintus plaukus ir nusiskuto barzdą.

J.Leto – per šių metų „Oskarų" teikimo ceremoniją vasario 22 d.<br>ViDA press nuotr.
J.Leto – per šių metų „Oskarų" teikimo ceremoniją vasario 22 d.<br>ViDA press nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 3, 2015, 1:51 PM, atnaujinta Jan 11, 2018, 6:26 PM

Apie naują savo išvaizdą aktorius gerbėjams paskelbė ir pasidalino nuotraukomis Instagram.com. Vienoje jų – matyti J.Leto surišti plaukai, kurių link artėja žirklės.

„Aš jau pasiilgau savo barzdos“, – pakomentavo vaizdą muzikos ir kino pasaulio žvaigždė. Netrukus aktorius paviešino ir kitą nuotrauką, kurioje jis jau trumpais plaukais ir nusiskutęs barzdą.

Prieš keletą metų Lietuvoje su grupe koncertavęs atlikėjas šiems pokyčiams ryžosi dėl vaidmens filme „Savižudžių būrys“ („Suicide Squad“).

Pagal komiksus kuriamoje amerikiečių režisieriaus Davido Ayerio juostoje, kuri kino teatrus pasieks 2016 m. rugpjūčio 5 dieną, J.Leto įkūnys legendinį herojų Džokerį.

Siekdamas būti kuo panašesnis į šį tvirtą personažą, aktorius turi priaugti ir nemažai svorio. Tad aktorius stengiasi kuo dažniau valgyti. Tai vyrui nemenkas iššūkis. Nuo paauglystės J.Leto yra vegetaras, taip pat yra atsisakęs alkoholinių gėrimų.

Radikalių pokyčių amerikiečių žvaigždė imasi toli gražu ne pirmą kartą, nors ir anksčiau yra prisipažinęs jog tai yra fizinis ir psichologinis savęs kankinimas bei žadėjo taip daugiau nedaryti. Regis, vaidmuo jam ir vėl svarbesnis už sveikatą.

Prieš 2000 metais pasirodžiusio filmo „Rekviem svajonei“ („Requiem For a Dream“) filmavimus aktorius apsigyveno gatvėje ir numetė 13 kilogramų. Juostoje sukurtas narkomano vaidmuo J.Leto pelnė didžiulę šlovę.

2007 metais ruošdamasis juostos „Skyrius 27“ („Chapter 27“), kurioje vaidino Johno Lennono žudiką Marką Chapmaną, turėjo priaugti 28 kilogramus.

Parengė Vykintė Budrytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.