Seriale suvaidinęs Stano: vaidyba ne man

Muzikantas, dainų kūrėjas Stanislavas Stavickis-Stano vis dažniau tampa žmogumi, dirbančiu „už kadro“. „Mano pagrindinė veikla, teikianti didžiausią džiaugsmą, yra muzikos prodiusavimas“, – prisipažino vis rečiau scenoje matomas vyras. Tiesa, jau netrukus televizijos žiūrovai Stano matys gerokai dažniau – jis atliko vaidmenį TV3 seriale „Rezidentai“, kur vaidino patį save.

Stano seriale vaidino save.
Stano seriale vaidino save.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 16, 2015, 11:35 AM, atnaujinta Jan 9, 2018, 9:04 PM

Be to, šį sekmadienį startuojančiame TV3 projekte „Chorų karai“ jis bus generolas, į pergalę vesiantis ypatingą chorą.

Stano tikino, jeigu „Rezidentuose“ jam būtų tekę vaidinti ką nors kitą, o ne save, vargu ar jis būtų sutikęs. „Ko gero, būčiau nesutikęs vaidinti kokio kito vaidmens, nes jau esu ne kartą įsitikinęs, kad geriausiai galiu suvaidinti tik patį save. Kažkada, labai seniai, teko pavaidinti kine. Po filmavimo iškart supratau – vaidyba ne man“, – sakė juokdamasis muzikos prodiuseris.

Dažnam atrodo, kad scenos žmonės – itin universalūs: tas, kuris dainuoja, gali ir vaidinti, ir atvirkščiai. Stano sutinka, jog scenos žmonės dažniausiai lavina savo gabumus įvairiose srityse, tačiau pats savęs tam būriui nepriskiria. „Kalbant apie aktorystę, niekada neturėjau jokių iliuzijų. Mano pagrindinė veikla – muzikos prodiusavimas. To tikrai neiškeičiau į nieką kita, nes šis darbas man teikia didžiausią džiaugsmą“, – tikino žinomas vyras.

„Taip taip, vaidinau save. Tiesa, kadangi tai komiškas serialas, mano personažui suteikta tam tikrų komiškų niuansų“, – sakė šypsodamasis jis ir atskleidžia, jog teko suvaidinti tiko priepuolį, dėl kurio klinikos seselės sumišo kaip reikiant – dėl mirksinčios Stano akies jos pamanė, kad muzikos prodiuseris mirksėdamas bando jas suvilioti. Stano – ne pirma kviestinė „Rezidentų“ žvaigždė. Tradicija kviesti žinomus žmones atlikti vaidmenis serialą lydi nuo pat pradžios. TV3 žiūrovai serijose jau išvydo Nataliją Bunkę, Vidą Blekaitį, Vitalijų Cololo, Gidoną Šapiro-Bilą ir daug kitų žvaigždžių. Kaip sekėsi vaidinti Stano, TV3 žiūrovai galės įvertinti jau šiandien, 21.00 val.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.