Dėl vaidmens Tomas Cruise‘as pasiryžo priaugti 23 kilogramus

Aktorius įkūnys legendinį amerikiečių pilotą Barry Sealą (1939–1986), kuris buvo narkotikų bei ginklų prekeivis ir tiekdavo juos Kolumbijos gangsteriams.

Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“

Mar 22, 2015, 9:30 PM, atnaujinta Jan 8, 2018, 1:24 PM

Aktorius įkūnys legendinį amerikiečių pilotą Barry Sealą (1939–1986), kuris buvo narkotikų bei ginklų prekeivis ir tiekdavo juos Kolumbijos gangsteriams.

Nužudytas pilotas buvo du kartus stambesnis už jį įkūnyti ketinantį T.Cruise’ą. 1,70 m ūgio kino žvaigždė sveria vos 66 kilogramus. O B.Sealas dėl stambaus sudėjimo netgi buvo pravardžiuojamas Storuliu.

2008-ųjų komedijoje „Griaustinis tropikuose“ (Tropic Thunder) stambų prodiuserį vaidindamas T.Cruise’as vilkėjo specialų kostiumą, tačiau šis neatrodė tikroviškas. Todėl tikrais įvykiais paremtoje juostoje toks sumanymas netiks.

Teigiama, kad aktoriui reikės priaugti bent 23 kilogramus. Juostos kūrėjų manymu, svarbiausia, kad kamera fiksuotų platų aktoriaus veidą ir stambų kaklą, o pilvą pavyks padidinti dirbtinėmis priemonėmis.

Aktoriaus draugai baiminasi dėl jo sveikatos, bet šiam tai nė motais. T.Cruise’as nebijo rizikuoti, nes tiki, kad šis vaidmuo bus vertas „Oskaro“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.