A. Rybakas: „Miegoti ir susitikinėti su gerbėjomis – būtina“

Specialiu LNK laidos „KK2 penktadienis“ kvietimu į Vilnių atvykęs „Eurovizijos“ nugalėtojas Alexanderis Rybakas buvo itin atviras. Garsenybė pirmą kartą ryžosi prabilti apie „Eurovizijos“ užkulisius, savo sėkmės paslaptis, kardinaliai pasikeitusį gyvenimą laimėjus konkursą ir sudėtingą emigrantų dalią Norvegijoje. Mat prieš daugybę metų A.Rybako tėvai į Norvegiją emigravo iš Baltarusijos.

A.Rybakas.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
A.Rybakas.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 26, 2015, 3:45 PM, atnaujinta Jan 8, 2018, 5:23 AM

Laidoje „KK2 penktadienis“ A.Rybakas prisipažino, kad jo sėkmė „Eurovizijoje“ – visiškas atsitiktinumas. Daina „Fairytale“ buvo sukurta Alexanderiui išsiskyrus su mergina ir negalint jos pamiršti. Tik sukūręs dainą jis sugebėjo atsiriboti nuo praeities ir pradėti naują gyvenimą.

A.Rybakas neslėps, kad „Eurovizijos“ šlovė pakeitė jo, klasikinės muzikos atlikėjo, kasdienybę. Tačiau jeigu jis galėtų rinktis, pergalė „Eurovizijoje“ ar laiminga meilė, pirmenybę teiktų merginai. „Toks gyvenimas – daug paprastesnis“, – „KK2 penktadienio“ vedėjams paprastai paaiškino dainininkas.

A.Rybakas prisipažino, kad tapus tarptautinio konkurso nugalėtoju nestigo dėmesio. Net keletą metų jį įkyriai persekiojo mergina iš Izraelio. Tik tada, kai jis sukūrė dainą „Leave Me Alone“, ši gerbėja davė ramybę.

Kad ir kaip būtų, paklaustas apie santykius su gerbėjomis, A.Rybakas neslėpė: „Norvegijoje su gerbėjomis nevakarieniaujame. Su gerbėjomis mes dažnai pusryčiaujame.“

„Žinoma, kad reikia susitikinėti su gerbėjais ir miegoti su gerbėjomis“, – „KK2 penktadienio“ studijoje drąsiai rėš „Eurovizijos“ nugalėtojas ir tuoj pat paaiškins tokį savo pasirinkimą.

„KK2 penktadienyje“ Alexanderis papasakos ir apie tai, ko reikia, kad šalis laimėtų „Euroviziją“, be to, pripažins, kad Lietuva dar visai neseniai galėjo būti nugalėtojų gretose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.