Per filmavimą G. Gurevičiūtei prireikė skubios medikų pagalbos

Trys geriausios draugės – Gintarė Gurevičiūtė, Simona Albavičiūtė-Bandita ir Silva Rindzevičiūtė – Borakajaus saloje išmėgino ekstremaliausias vandens pramogas.

G.Gurevičiūtė.
G.Gurevičiūtė.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-03-26 11:00, atnaujinta 2018-01-08 06:08

Prieš ketverius metus pramogaudama jėgos aitvarais Vietname Gintarė pateko į motociklo avariją. Merginai buvo stipriai sužalota pėda, ji privalėjo atsisakyti vienos didžiausių savo aistrų –  jėgos aitvarų. Į Filipinus Gintarė norėdama vėl skrosti jūros bangas.

Merginos apsilankė jėgos aitvarų entuziastų rojumi vadinamame „Bulacbog“ paplūdimyje.

„Šis paplūdimys – tai vienintelė vieta, kurioje negali pykti, kai tavo plaukus taršo vėjas. Kuo stipresnis vėjas – tuo visi laimingesni“, – įspūdžiais dalijosi Simona.

Pramogaujančių merginų džiaugsmą netikėtai aptemdė rūpesčiai – Gintarei prireikė skubios medikų pagalbos.

„Kelionėje Gintarei nutiko nelaimė. Reikėjo ieškoti skubios pagalbos. Su savimi neturėjome nei tvarsčių, nei medikamentų. Buvome puolusios į paniką, nes sunkiai sekėsi rasti gydytoją visoje saloje“, – pasakojo S.Rindzevičiūtė. Ar bus lemta išsipildyti Gintarės svajonei, ar pavyks merginai pakinkyti aitvarą ir atgauti prarastus įgūdžius?

Šioje laidoje žiūrovai taip pat išvys Simonos akistatą su aukščio baime. Ar jai pavyks nugalėti save ir šokti nuo 15 metrų uolos?

Ankstesnėse laidose Gintarė, Silva ir Simona minėjo, kad turi pavojingų kaimynų. Vienas jų trijulę pakvies pasiplaukioti savo išskirtiniu laivu. Kaip jis atrodo ir kodėl merginos liko, švelniai tariant, nusivylusios? Visa tai ir dar daugiau pamatysite įsijungę laidą „Bus visko“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.