I. Stumbrienei kelionė į užsienį be vyro virto bėdų ruožu

Peršalimas, sloga ir gyvenimas studentų viešbutyje apkartino pirmą kartą be sutuoktinio į užsienį išsiruošusios Ingos Stumbrienės (31 m.) atostogas, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“. O ką jau kalbėti apie tai, kad nebuvo galimybės išsirinkti norimo modelio automobilio.

I.Stumbrienė ir I.Navickaitė.
I.Stumbrienė ir I.Navickaitė.
I.Stumbrienė ir I.Navickaitė.
I.Stumbrienė ir I.Navickaitė.
I.Stumbrienė ir I.Navickaitė.
I.Stumbrienė ir I.Navickaitė.
I.Stumbrienė ir I.Navickaitė.
I.Stumbrienė ir I.Navickaitė.
I.Stumbrienė ir I.Navickaitė.
I.Stumbrienė ir I.Navickaitė.
I.Stumbrienė ir I.Navickaitė.
I.Stumbrienė ir I.Navickaitė.
Daugiau nuotraukų (6)

Vykintė Budrytė („Lietuvos rytas“)

2015-07-12 07:28, atnaujinta 2017-10-26 17:21

Per dviejų dienų kelionę į Olandiją I.Stumbrienei nuotaikos nepraskaidrino net suknelių prigrūstas lagaminas.

Iš keturiolikos suknių moteris turėjo galimybę apsivilkti tik kelias. O dėl persišaldymo Ingai netgi teko įsigyti megztinį ir šaliką.

Verslininkė I.Stumbrienė į šią kelionę leidosi priėmusi laidos „Aplink pasaulį su žvaigžde“ (TV3) vedėjų keliautojos Ingridos Navickaitės ir kulinaro Alfo Ivanausko mestą iššūkį. Laidos rengėjai žinomiems žmonėms siūlo per septynias minutes apsispręsti, ar jie sutinka keletui dienų išvykti į neįvardytą šalį.

„Mano charakteriui tai visiškai nebūdinga. Savo atostogas aš kruopščiai planuoju, derinu su šeima. Niekada nesu keliavusi viena. Atsakingai renkuosi viešbučius, stebiu orą, kraunu lagaminus“, – „TV antenai“ pasakojo I.Stumbrienė.

Dviejų vaikų – Estelos (9 m.) ir Gabrieliaus (5 m.) – motina prieš priimdama pasiūlymą spėjo paskambinti savo tėvui europarlamentarui Rolandui Paksui ir vyrui verslininkui Aivarui Stumbrui.

Jie Ingai patarė apsispręsti pačiai.

Tiesa, Ingos vyras nesusižavėjo šia idėja. Prieš 11 metų susituokusi pora dar niekada nėra atostogavusi atskirai, be vaikų.

Nesklandumų keliaujant pasitaikė ne vienas. Likus dienai iki skrydžio Inga stipriai peršalo – užkimo, prasidėjo sloga.

Kartu su Inga keliavo I.Navickaitė. Lietuvoje likęs A.Ivanauskas siųsdavo joms trumpąsias žinutes su nurodymais, ką veikti.

Pavyzdžiui, Amsterdamo oro uoste jos sėdo ne į taksi, kaip buvo numačiusios, o į išnuomotą automobilį. Jį vairuoti teko pačioms.

Pasirinkti mašinos modelio keliautojos taip pat negalėjo. Inga norėjo „Mercedes-Benz“ arba BMW, tačiau Alfas buvo išrinkęs „Volvo“. Juo moterys turėjo važiuoti į Hagą, esančią už 60 kilometrų nuo Amsterdamo, ir ten įsikurti.

Hagoje Alfas jas nusiuntė į studentų viešbutį. Inga tuo nebuvo patenkinta.

„Tikiu, kad tai labai smagu, bet mes universitetus jau baigėme“, – murmėjo laidos herojė.

Kambarys buvo švarus ir tvarkingas, tačiau Ingą vargino didelis triukšmas. Galiausiai I.Stumbrienė laidos kūrėjų paprašė leisti kuo greičiau iš ten išvykti. Netrukus moterys persikėlė į vieną prabangiausių Hagos viešbučių, tačiau ten turėjo gyventi viename kambaryje. Pirmą kartą gyvenime Inga turėjo kambario draugę.

Kadangi pasirengti kelionei teko labai greitai, I.Stumbrienė susikrovė net keturiolika suknelių ir prie jų derančių aksesuarų bei avalynės.

„Nežinojau, kur važiuoju, tad daiktų teko įsidėti nemažai. Suknelių įsidėjau įvairių – nuo lengvos paplūdimio iki ilgos vakarinės“, – pasakojo I.Stumbrienė. Tačiau daug jų liko nevilkėtų.

Inga nebuvo pasiėmusi šiltų drabužių, o jų prireikė lietumi pasitikusioje Hagoje.

Kelionėje I.Stumbrienei dar pablogėjo sveikata, tad ji paprašė Ingridos nupirkti megztinį ir šaliką.

Dėl laidos herojės ligos kelionės planai ėmė strigti. Blogai besijaučianti Inga atsisakė vykti į ekskursiją. O grįžus į Lietuvą teko vartoti antibiotikus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar yra galimybių, kad įvyks pilietybės referendumas?