J. Gaižauskas gražins tuos, kurie nėra buvę grožio salone

Rugsėjo 21 dieną su trenksmu startuos naujas „Lietuvos ryto“ TV sezonas „Čia ir dabar“. Tarp gausybės naujų intriguojančių laidų – ir likimo nuskriaustų žmonių išvaizdos pokyčių realybės drama „Užmirštas grožis“, prie kurios vairo kiekvieną šeštadienį, 17.30 val., stos žinomas teatro ir kino aktorius Juozas Gaižauskas.

J.Gaižauskas.<br>„Lietuvos ryto televizijos“ nuotr.
J.Gaižauskas.<br>„Lietuvos ryto televizijos“ nuotr.
J.Gaižauskas.<br>„Lietuvos ryto televizijos“ nuotr.
J.Gaižauskas.<br>„Lietuvos ryto televizijos“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

lrytas.lt

Sep 14, 2015, 11:09 AM, atnaujinta Oct 15, 2017, 11:38 PM

„Šių žmonių namuose ne tik džiaugsmas retas svečias. Šie žmonės niekuomet gyvenime nėra sėdėję stilisto kėdėje ir nežino, ką reiškia būti gražiu. Jie savo namuose net veidrodžio neturi – pavargę nuo gyvenimo naštos, jie tiesiog vengia savo atvaizdo,“ – sakė laidos vedėjas J.Gaižauskas, kuriam herojai nuoširdžiai patiki savo išgyvenimus ir dalinasi savo skausmu.

Pasak laidos kūrėjų, televizijos istorijoje buvo nemažai laidų apie grožio metamorfozes, įvaizdžio keitimus, gyvavo ne viena patarimų laida, kaip po plastikos chirurgų ir stiliaus žinovų gali atrodyti ir stulbinamai pasikeisti žinomi šalies politikai, aktoriai ar kiti garsūs visuomenės veikėjai. Tačiau nebuvo laidos, kurios kūrėjai pravertų dramatiškus įvykius išgyvenusių, palūžusių ir depresijos kankinamų žmonių namų duris, kurie seniai nežino, kas yra stilinga išvaizda ir grožis.

„Tai žmonės, kurie siekia savojo kelio horizonte pamatyti bent mažą vilties kibirkštėlę, tikėdami, kad rytdiena gali būti geresnė ir gražesnė. Kažkada įnikę į alkoholio liūną, jie pasuka blaivybės keliu, kažkada išgyvenę skaudžias artimųjų netektis, santuokos griūtį, jie nenuleidžia rankų ir atkakaliai kabinasi į gyvenimą. Ir nors jų namuose nėra prabangos, o skurdas pastovus gyvenimo palydovas, tie žmonės, kaip ir kiekvienas iš mūsų nori būti išvaizdūs ir patrauklūs,“ – sakė laidos „Užmirštas grožis“ kūrėjai, kurie kiekvieną kartą, apsilankę pas vargingai gyvenančias šeimas, mato, kaip ne tik moteris, bet ir vyrai po profesionalių grožio kūrėjų prisilietimo, išgyvena nepaprastus įspūdžius.

Specialiai „Užmirštas grožis“ laidai buvo suburta geriausių tos srities profesionalų komanda, kurios priešaky – profesionali grimo specialistė, stiliaus ir visažo virtuozė Jolanta Sargautytė, kurios tikslas naujoje laidoje prieš televizijos kameras įrodyti, kad būti nepriekaištingai gražiu ir stilingu gali kiekvienas ir tam nereikia didelių pinigų.

„Vienos dienos grožio nepamirštama džiugesio akimirka, socialinio gyvenimo užribyje atsidūrusiems žmonėms, kurie niekuomet nėra buvę grožio salone ir niekuomet neįsivaizdavo, kad jų akys gali kitaip spindėti ir jie gali atrodyti pribloškiamai iš tiesų jaudina ir graudina laidos kūrėjus“, – po pirmųjų laidos filmavimų savo įspūdžiais dalinosi grožio misijos lyderė J.Sargautytė.

Naujos „Lietuvos ryto“ TV laidos „Užmirštas grožis“ kūrybinė grupė nuo rugsėjo 21 dienos, kiekvieną šeštadienį 17.30 val. ne tik išklausys savo herojų skaudžias gyvenimo istorijas, bet ir leis jiems įsitikinti, kaip grožis gali užauginti naujus sparnus, suteikti nepaprastus naujus potyrius, pasitikėjimo ir tikrų džiaugsmo akimirkų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar I. Šimonytė gali pasipriešinti G. Nausėdai?