Laidos vedėjui – ekstremalūs išbandymai

Šuoliai parašiutu, jėgos aitvarai, jodinėjimas žirgais, slidinėjimas, ledo ritulys. Kaip įvaldyti šiuos ekstremalius, ištvermės reikalaujančius pomėgius ir kiek tam reikia laiko? Tai laidoje „Labas rytas, Lietuva“ aiškinsis naujos skilties „Debiutas“ autoriai aktorė Jovita Balčiūnaitė ir žurnalistas, radijo laidų vedėjas Richardas Jonaitis.

LRT nuotr.<br>Laidos akimirkos.
LRT nuotr.<br>Laidos akimirkos.
LRT nuotr.<br>Laidos akimirkos.
LRT nuotr.<br>Laidos akimirkos.
LRT nuotr.<br>Laidos akimirkos.
LRT nuotr.<br>Laidos akimirkos.
Daugiau nuotraukų (3)

lrytas.lt

2015-09-14 14:29, atnaujinta 2017-10-15 21:52

„Daugelis žavimės aktyviai gyvanančiais žmonėmis, bet patys ne visada ryžtamės pradėti naujus dalykus. Dažniausiai dėl to, kad jie atrodo per sudėtingi, sunkiai perprantami, baugūs ar pernelyg rizikingi“, – sako Richardas, pasiryžęs savo kailiu išbandyti tai, kas iki šiol baugino. Naujos rubrikos dalyvai aiškinsis, kiek mažiausiai laiko reikia tam, kad jau galėtum ištarti – taip, aš jau galiu žaisti ledo ritulį, arba – nuo šiol jau moku jodinėti žirgais.

Projekto „Debiutas“ dalyviai sako tikintys, kad ši rubrika laidos „Labas rytas, Lietuva“ žiūrovus įkvėps pasmokyti to, kuo iki tol galėjo tik žavėtis.

„Debiutas“ su Richardu Jonaičiu ir Jovita Balčiūnaitė – nuo rugsėjo 15 d., kiekvieną antradienį per LRT televizijos laidą „Labas rytas, Lietuva“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.