Prodiuserį sumušusį J. Clarksoną BBC įsileis tik vienam vakarui

Eterio chuliganas Jeremy Clarksonas (55 m.) vėl pasirodys BBC ekrane, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“. Buvęs laidos „Aukščiausia pavara“ („Top Gear“) vedėjas stos prie viktorinos „Ką tau pasakyti“ („Have I Got News for You“) vairo.

BBC1 žiūrovai J.Clarksoną išvys spalio 2-ąją.<br>„ViDA Press“ nuotr.
BBC1 žiūrovai J.Clarksoną išvys spalio 2-ąją.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“

Sep 27, 2015, 8:53 AM, atnaujinta Oct 13, 2017, 11:25 AM

Aršiais išsišokimais ekrane ir už jo ribų garsėjantis J.Clarksonas pavasarį neteko laidos „Aukščiausia pavara“ vedėjo darbo dėl to, kad televizijos prodiuseriui Oisinui Tymonui trenkė per veidą.

Laidų vedėjas taip išliejo savo pyktį, kai prodiuseris restorane vietoj didkepsnio jam pasiūlė tik šaltųjų užkandžių.

Sprendimas pašalinti J.Clarksoną iš televizijos visame pasaulyje įžiebė aistras. Daugiau nei milijonas žmonių pasirašė peticiją internete, kuria ragino BBC vadovus grąžinti J.Clarksoną vesti laidos.

Žvaigždės gerbėjai galės trumpam pasidžiaugti. Spalio 2-ąją jis BBC1 kanale ves pirmąją šio sezono komišką viktoriną „Ką tau pasakyti“. Laidai pasikeisdami diriguoja vis kiti vedėjai.

J.Clarksonas tikino, kad atleistas iš „Aukščiausios pavaros“ sulaukė daug siūlymų iš kitų televizijų pereiti su visa laidos kūrybine grupe. Tačiau 27 metus BBC dirbęs vedėjas sakė: „Būčiau kvailys, jei šokčiau į kitą traukinį.“

Vis dėlto jis pasirašė sutartį su JAV televizija „Amazon Prime“, kuriai už 10 mln. svarų (14 mln. eurų) per metus kuria laidą apie automobilius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.