Laidoje vienišių pasakojimai apie nuotykius pažinčių portaluose

Laidoje „Yra kaip yra“ – išskirtinės moterų ir vyrų istorijos apie internetines pažintis. Laidoje dalyvausianti Lina sakys, kad ji įsimylėjo musulmoną bei su juo bendrauja naudodamasi „Google Translate“ programa.

Laidoje „Yra kaip yra“ – išskirtinės moterų ir vyrų istorijos apie internetines pažintis.<br>Organizatorių nuotr.
Laidoje „Yra kaip yra“ – išskirtinės moterų ir vyrų istorijos apie internetines pažintis.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 21, 2016, 10:08 AM, atnaujinta Jun 10, 2017, 1:52 PM

Anksčiau Lina tikino, kad dėl meilės taps musulmone, tačiau moteris nuėjusi pas būrėją išgirdo įspėjimą, kad, jeigu susidės su musulmonu, taps jo auka. Šiuo metu Lina jau 9 mėnesius internetu bendrauja su musulmonu ir jaučiasi laiminga.

Kita laidos dalyvė – Monika. Ji laidoje sakys, kad vyrai nemoka būti palikti ir nemoka išeiti pakelta galva. Prieš mėnesį moteris pažinčių portale susipažino su vyru, kuris ją sužavėjo, nes ją užkalbino ne taip, kaip visi – nesiuntinėjo širdelių bei nekūrė eilėraščių. Praėjus vos savaitei, Monika su 40 metų vyru „sugulė“.

Po audringos nakties Monika vyrui nusiuntė savo telefono numerį, o naujasis draugas pradėjo ją atakuoti – kas rytą Monika gaudavo po 8 – 10 trumpųjų žinučių. Kaip sako Monika, jos naujasis draugas pasidarė per daug saldus. Monika laidoje sakė, kad po kurio laiko su vyru nutraukė visus ryšius, o šis pasamdė nusikaltėlį, kad ją užpultų – nei rankinės, nei telefono neatėmė, bet moterį apipylė skysčiu. Vėliau moteris išsiaiškino, kad jis taip keršija visoms moterims, kurios jį palikdavo, į policiją yra kreipusi ne viena buvusi Monikos mylimojo mergina.

Kitas laidos dalyvis Darius – 45 metų prekybos agentas. 2011 metai vyrui buvo sunkūs – išsiskyrė ir su žmona, ir su meiluže. Vyras sakys, kad kurį laiką jo gyvenimas buvo monotoniškas – grįždavo iš darbo, išgerdavo alaus ir eidavo miegoti, tačiau nutarė, kad po darbo reikia kitos veiklos, todėl pradėjo aktyviai lankytis pažinčių portaluose. Darius anketą susikūrė labai atsakingai – pridėjo daug gražių nuotraukų ir eilėraščių.

Vyras sako, kad portale pakalbėjo su keliais tūkstančiais merginų, išsiuntė ne vieną tūkstantį laiškų. Darius sako, kad moterims, kurios lankosi tokiuose portaluose, vedybų nereikia: „Čia daugelis nenori „ženytis“, tik pasibučiuoti“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.