„X Faktoriaus“ favoritė Monika scenoje bus su batais-žudikais?

Projekto „X Faktorius“ favorite tituluojama Monika Pundziūtė sekmadienio pasirodymui ruošia staigmeną. Merginos gerbėjai galbūt pirmą kartą scenoje Moniką galės išvysti su aukštakulniais. Iki šiol projekto dalyvė į sceną drįso lipti tik su žemakulniais bateliais, o per pirmą pasirodymą apskritai buvo basa. Monika pripažįsta, kad scenoje jaučiasi tvirtai, kai jaučia žemę po kojomis.

M.Pundziūtei vos pamačius aukštakulnius ima svaigti galva.
M.Pundziūtei vos pamačius aukštakulnius ima svaigti galva.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 22, 2016, 10:22 AM, atnaujinta Jun 10, 2017, 12:13 PM

Monika atvirauja, kad aukštakulniai scenoje blaško jos dėmesį ir trukdo susikaupti dainai. Aukštakulnius batelius ji atvirai vadina batais-žudikais.

„Nesu įgudusi vaikščioti su aukštakulniais, kad galėčiau sau leisti negalvoti apie tai, kaip scenoje su jais judėti. Man svarbiausia yra padainuoti, pasirodyti kaip įmanoma geriau, todėl negaliu leisti, kad pašaliniai ir nereikalingi dalykai lįstų į galvą pasirodymo metu. Pirmoje laidoje į sceną net basa išėjau. Scenoje jaučiuosi daug tvirčiau jausdama žemę po kojomis. Priešingai nei kitoms merginoms, aš netgi savimi labiau pasitikiu, neavėdama tų batų-žudikų. Tada jaučiuosi visiškai nevaržoma“, – sakė išbandyti aukštakulnius scenoje pasiryžusi Monika.

Muzikinio projekto „X Faktorius“ stilistė Kristina Mališauskienė kartą jau kūrė Monikai sceninį įvaizdį su aukštakulniais. Pasak stilistės, to vienintelio karto užteko, kad ji daugiau merginai nebesiūlytų autis batelių aukšta pakulne.

„Vos pamačius aukštakulnius, rodos, jai pradėjo svaigti galva. Kai ji apsiavė aukštakulnius, iš akių pamačiau, kaip blogai su jais jaučiasi, tada atsisakiau šios idėjos. Mūsų partneriai „Deichmann Avalynė“ turi didelį ir žemakulnių batelių pasirinkimą, tad nesunkiai Monikos sceninį įvaizdį sukuriame ir su plokščiapadžiais bateliais“, – teigė „X Faktoriaus“ stilistė.

Pasak K. Mališauskienės, aukštakulniai bateliai scenai nėra būtinybė. Tačiau ji pripažįsta, kad aukštakulniai palengvina sceninio įvaizdžio kūrimą.

„Aukštakulniai vizualiai prailgina koją, dažnu atveju tai naudinga, nes gražiau atrodo nufilmavus. Jeigu dalyviai pasirenka plokščiapadžius batus, tenka daugiau padirbėti derinant rūbus. Tačiau tai tėra smulkmena ir aukštakulniai sceniniam įvaizdžiui tikrai nėra būtini. Jeigu žmogus komfortiškai jaučiasi be aukštakulnių, niekad jų neperšu, nes ir taip scenoje yra daug baimių, ir mažiausiai norisi, kad batai prisidėtų prie rūpesčių“, – komentavo stilistė.

Visgi Monika Pundžiūtė sako, jog kartais ateina noras „pakankinti“ kojytes ir apsiauti aukštakulnius:

„Man regis, taip bus šį sekmadienį. Man rodos, jog iki šiol dar neteko džiaugsmo vaikščioti 12 cm aukščio pakulne“, – atskleidžia mergina.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.