„Eurovizijos“ atrankos komisijoje – „Imagine Dragons“ muzikantas

Šį šeštadienį „Eurovizijos“ nacionalinėje atrankoje bus audringos emocijos. Prie komisijos stalo įsitaisiusi režisierė Dalia Ibelhauptaitė nepašykštės dalyviams aštrios kritikos. O štai užsienio komisijoje šįkart pasirodys su superžvaigždėmis „Imagine Dragons“ Lietuvoje ką tik viešėjęs muzikantas Willas Wellsas.

Willas Wellsas.
Willas Wellsas.
Willas Wellsas.
Willas Wellsas.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Feb 19, 2016, 12:35 PM, atnaujinta Jun 7, 2017, 12:41 PM

Los Andžele gyvenantis W.Wellsas ne kartą dirbo istorinėse studijose su ryškiausiomis muzikos pasaulio žvaigždėmis: Quincy Jonesu, Barbra Streisand, The RZA & „Wu Tang Clan“, Johnu Mayeriu, Ariana Grande, Demi Lovato ir daugeliu kitų. Jis taip pat prisidėjo prie „Grammy“ apdovanojimą pelniusio Brodvėjaus miuziklo „Hamiltonas“ ir „The Pentatonix“ superhito „Can't Sleep Love“. W.Wellsas jau pasižiūrėjo nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos dalyvių pasirodymų įrašą ir šeštadienį pažers pastabų Ruslanui Kirilkinui, kuris jam pasirodė šiek tiek gudraujantis, Mildai Martinkėnaitei, kuri „save įstūmė į kantri versterno kampą“. Iš savo varpinės jis pakomentuos ir Lietuvoje skandalą sukėlusį A.Pilvelytės pasirodymą, o vienai dalyvių netgi prisipažins meilėje. Šou bus ypatingas ir dėl to, kad jame dalyvaus latvių žvaigždės „Brainstorm“, savo biografijoje jau turintys vieną didžiąją „Euroviziją“. Joje latviai pasirodė 2000-aisiais su daina „My Star“ ir šovė į 3-ąją vietą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.