Atėjo G. Vainausko eilė – Prezidentūros budelis pasitiks ir jį

„Šiandien – mūsų prezidentės šešiasdešimtmetis. Dovana buvo įteikta vakar, Labdarių gatvėje per penkiolika minučių“, – rašo socialinio tinklo „Facebook“ savo paskyroje „Info TV“ laidos „Dviračio šou“ prodiuseris Haroldas Mackevičius.

G.Vainauską įkūnys R.Šimukauskas.
G.Vainauską įkūnys R.Šimukauskas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 1, 2016, 11:38 AM, atnaujinta Jun 5, 2017, 11:57 PM

Vakarykštis STT spektaklis, kai gatvėje buvo sulaikytas „Lietuvos ryto“ vyriausiasis redaktorius Gedvydas Vainauskas, šįvakar atsispindės ir „Info TV“ humoro laidoje „Dviračio šou“.    Tiesa, sulaikymo operacijos žiūrovai neišvys. Tačiau „Lietuvos ryto“ vadovas, kurį įkūnys aktorius Ramūnas Šimukauskas, peržengs Prezidentūros slenkstį.

„Ramūnas mūsų laidoje vaidina tik iškilias asmenybes – Arūną Valinską, Viktorą Uspaskichą. Tad ir su šiuo vaidmeniu susitvarkė puikiai“, – aktorių gyrė H.Mackevičius.

Kaip ir kitus svečius, prie prezidentės kabineto G.Vainauską pasitiks budelis.

Tiesa, laidos herojus iš Prezidentūros išeis gyvas ir sveikas. „Tačiau  prezidentė  po šio vizito niekuomet nebepateks ant „Stiliaus“ viršelio ir nebus išrinkta šio žurnalo Metų moterimi“, – sakė H.Mackevičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.