Portale Lrytas.tv – dar daugiau tiesioginių transliacijų

Portale Lrytas.tv – dar daugiau tiesioginių transliacijų! Jau šį penktadienį, kovo 4 dieną, 13 val. tiesiogiai žiūrėkite Eurodebatų finalą. Septyniolikoje Lietuvos miestų bei miestelių vyko projektas „Eurodebatai: viešojo kalbėjimo iššūkis“, kuriame kalbas pristatė net 100 dalyvių.

Lrytas.tv suteikia galimybę įdomiausius dalykus stebėti gyvai.<br>T.Bauro nuotr.
Lrytas.tv suteikia galimybę įdomiausius dalykus stebėti gyvai.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 1, 2016, 9:46 AM, atnaujinta Jun 6, 2017, 12:23 AM

Penktadienį vyksiančiame finale galėsite išvysti, kaip įtaigos ir kūrybiškumo konkurse susirungs geriausi jaunuoliai.

Dar vienas jau šį penktadienį startuojantis projektas – Dienos žmogus. Tai – tiesioginės pokalbių transliacijos su įvairiausiomis Lietuvos asmenybėmis.

Kiekvieną savaitę pasikalbėti užsuks žinomos personos, įvairiausių sričių specialistai. Pokalbyje dalyvauti gaus galimybę ir patys žiūrovai: iki pokalbio starto kiekvienas gali siųsti klausimus dienos žmogui lrytas.tv facebook asmenine žinute. Pirmasis pokalbis – jau šį penktadienį 12.00 su juodosios komedijos „Gautas iškvietimas“ režisieriumi Tadu Vidmantu.

Kaip kino kūrėjui sekėsi prikviesti tiek daug žinomų aktorių vaidinti jo filme, kokie buvo filmavimo užkulisiai, ar pasiteisino lūkesčiai – šiuos ir dar daug kitų klausimų užduosime režisieriui tiesiogiai portale lrytas.tv.

Tą patį vakarą savo žiūrovams dovanojame Monikos Linkytės koncertą, kurį Lrytas.tv transliuos tiesiogiai iš šv. Kotrynos bažnyčios. 19 val. atlikėja pasirodys kartu su styginių kvartetu.

M. Linkytė atliks ne tik savo dainas, bet ir visame pasaulyje gerai žinomus kūrinius. Kovo 12 dieną nepraleiskite galimybės pasitikrinti savo žinių ir stebėkite Valdovų rūmų istorinio protmūšio „Protų kovos. Istorijos detektyvai“ finalą tiesiogiai! Finaliniame mūšyje susikaus ir lrytas.lt skaitytojų komanda, kuri ankstesniuose protmūšio turuose dalyvavo virtualiai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.