Vlada Musvydaitė atrado būdą, kaip įveikti stresą

Stresą patiria devyni iš dešimties Lietuvos gyventojų. Tokia statistika jau nieko nebestebina – nuolatinė įtampa darbe ar šeimoje ne tik demotyvuoja siekti tikslų, bet ir sutrikdo organizmo veiklą.

Vlada su kineziterapeutu E.Žeimiu šeštadienio laidoje išbandys pratimus su jėgos virvėmis, lazdomis ir svarsčiais.
Vlada su kineziterapeutu E.Žeimiu šeštadienio laidoje išbandys pratimus su jėgos virvėmis, lazdomis ir svarsčiais.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 18, 2016, 1:44 PM, atnaujinta Jun 1, 2017, 8:38 AM

Kiekvienas, dirbantis sėdimą darbą, žino, ką reiškia erzinantys nugaros, pečių juostos ir kaklo skausmai. Šį šeštadienį TV3 laidoje „Mitybos ir sporto balansas“ bus aiškinamasi, kokios yra pagrindinės patiriamo streso priežastys ir kokius pratimus reikia atlikti, kad dienos pabaigoje jaustumėte ne raumenų maudimą, o palengvėjimą.

„Streso hormonai sudeginami tik sportuojant, o po sporto žmogus jaučiasi energingas ir linksmas. Daugelis galvoja, kad sportas reikalingas tik dailioms kūno linijoms išlaikyti, tačiau tai netiesa. Sportas – geros savijautos garantas“, – teigia treneris-kineziterapeutas Eimantas Žeimys, kuris laidoje pademonstravo pratimus, kurie ne tik tvirtina kūną, bet ir padeda nuimti įtampą.

„Pirmą kartą mane treniravo kineziterapeutas. Buvau nustebinta jo profesionalumu. Smagu, kad yra treneriai, kurie geba ne tik padėti sutvirtinti kūną, bet ir gydo“, – sakė Vl.Musvydaitė.

„Laidoje „Mitybos ir sporto balansas“ paaiškinsime, ką reiškia „šviesoforo taisyklė“, kurios reikia laikytis tiems, kurie ne tik nori numesti svorio, bet ir geriau jaustis, pamiršti kasdienį stresą“, – sakė Vlada. Ji su kineziterapeutu E.Žeimiu šeštadienio laidoje išbandys pratimus su jėgos virvėmis, lazdomis ir svarsčiais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.