Aktorė Drew Barrymore trečią sutuoktinį palieka su šypsena

Atrodo, kad gyvenimo audrų mėtytai ir vėtytai Holivudo įžymybei Drew Barrymore (41 m.) daugiau sielvarto suteiktų nulūžęs bato kulniukas nei dar vienas skyrybų procesas, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

D.Barrymore su komiku T.Greenu (kairėje) ištvėrė penkis mėnesius. O santuoka su W.Kopelmanu truko trumpiau nei ketverius metus.<br>„ViDA Press“ nuotr.
D.Barrymore su komiku T.Greenu (kairėje) ištvėrė penkis mėnesius. O santuoka su W.Kopelmanu truko trumpiau nei ketverius metus.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Filme „Čarlio angelai“.
Filme „Čarlio angelai“.
Daugiau nuotraukų (2)

„Lietuvos rytas“

2016-04-25 21:18, atnaujinta 2017-05-27 15:57

Aktorės D.Barrymore ir prekiautojo meno kūriniais Willo Kopelmano (38 m.) šeiminis gyvenimas truko trumpiau nei ketverius metus – nuo 2012-ųjų birželio.

W.Kopelmanas susikrimtęs. Jųdviejų dukterys Olive (3 m.) ir Frankie (2 m.), atrodo, taip pat supranta, kad negrįžtamai baigėsi šis tas gero.

O Drew? Ar „Čarlio angelų“ žvaigždė vaikšto po Niujorką išbalusi ir paraudusiomis nuo ašarų akimis? Anaiptol.

Aktorė mėgaujasi gyvenimu. Neseniai ji pristatė vyną „Barrymore Pinot Grigio“, kurio butelis kainuoja nuo 13 eurų, o paskui nutarė pasidaryti dar vieną tatuiruotę – jomis kūną margina nuo keturiolikos metų.

Trečią Drew santuoką galima laikyti palyginti ilga. Su pirmu sutuoktiniu baro savininku Jeremy Thomasu ji ištvėrė vos mėnesį. Lemtingąjį „taip“ tuomet devyniolikmetė Drew ištarė praėjus vos šešioms savaitėms nuo pirmo pasimatymo, o dėl skyrybų pernelyg nesikrimto.

Su antru sutuoktiniu komiku Tomu Greenu aktorė gyveno penkis mėnesius.

„Žinoma, po skyrybų gali apimti jausmas, kad patyrei nesėkmę. Tačiau galiausiai suvoki, kad gyvenimas tęsiasi“, – sakė D.Barrymore.

Bičiuliai tvirtina, kad baimindamasi sielos žaizdų Drew neįsileidžia į širdį stiprių jausmų. Gal tai susiję su senais skaudžiais išgyvenimais?

Drew dar vaikystėje patyrė ne vieną nuopuolį. Būdama devynerių ji jau šlitinėdavo girta, o paauglystėje buvo įnikusi į narkotikus, gydėsi psichiatrijos ligoninėje. Būdama 15 metų ekrano žvaigždė apsigyveno viena.

Nuo to laiko D.Barrymore gyvenimas panašus į vėjo blaškomą balioną – margaspalvį ir traukiantį žvilgsnius, tačiau vienišą.

Aktorė niekuomet šalia neturėjo žmogaus, kuris paguostų, nuramintų ar draugiškai pakritikuotų.

Rodos, šią vietą norėjo užimti W.Kopelmanas – bent jau dėl jųdviejų dukterų.

Iš pradžių Drew patiko draugiški santykiai. „Willas visuomet pasirengęs padėti, visuomet šalia. Jis žino, kas yra tikra šeima, o aš šito niekuomet nebuvau patyrusi“, – sakė Holivudo žvaigždė.

Dabar atrodo, kad gerumo buvo per daug. O Holivude kalbama, kad D.Barrymore jau pasirengusi užmegzti dar vienus romantiškus santykius.

Parengė Ona Kacėnaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.