Juozas Gaižauskas: „Nugalėjau didžiausią savo baimę!“

Jau trečiąjį sezoną skaičiuojančios pažintinės pramoginės TV laidos „Gyvenu čia“ vairą nuo gegužės 14 dienos, kiekvieną šeštadienį, 10.00 val. ryte, tvirtai laikys aktorius Juozas Gaižauskas. Pats aktorius sako nė nesvarstęs, ar leistis į šią avantiūrą, ir sutiko iškart.

Juozas Gaižauskas.
Juozas Gaižauskas.
Juozas Gaižauskas.
Juozas Gaižauskas.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

May 3, 2016, 1:09 PM, atnaujinta May 26, 2017, 7:20 PM

„Mūsų Lietuva labai graži, todėl norisi „paliesti“ visa iš arčiau. Riedėsime drauge po gražiausias mūsų šalies vietas“, – sako laidos vedėjas J.Gaižauskas, smalsus ir azartiškas keliautojas, sveiko humoro bei geros nuotaikos puoselėtojas.

Naujojo sezono kelionės startavo Kauno rajone, o laidos kūrybinė grupė šiemet žiūrovams žada daugybę intriguojančių bei nuotaikingų kelionių akimirkų. Drauge su Juozu aplankysime Kauną su jo apylinkėmis, vis labiau į turistus orientuotą Alytų, mėgausimės grynu Birštono kurorto oru, taip pat drauge keliausime šunų kinkiniais, išbandysime ekstremalias pramogas.

„Laida dar tik startavo, o aš jau nugalėjau didžiausią savo baimę. Kiek save pamenu, paniškai bijojau aukščio, – entuziastingai pasakoja J.Gaižauskas, – Ir niekada nebūčiau pagalvojęs, kad užlipsiu į 13 metrų uolą. Bet aš tai padariau! Užlipau į Jadagoniuose besistiebiančią į dangų Pagonijos uolą!“

Tikimės aplankyti dešiniajame Nemuno krante įsikūrusį Jurbarką, akmeningąjį Skuodą, į produktyvų poilsį orientuotą ir turtingą ežerų Zarasų kraštą, atrastą ir neatrastą Lietuvos pajūrį, pagoniškąją jo pusę. Maža to, drauge susipažinsime su amatininkais, dailininkais, šviesuoliais, semsimės patirties ir pozityvumo iš gyvenimiška filosofija alsuojančių žmonių, drauge ieškosime neatrastų vietų mūsų šalyje.

„Žinojau Kuršių marias, Kauno marias, bet, kad marias atrasiu netoli Zarasų – nesitikėjau, – sako J.Gaižauskas. – O čia su daugybe salų, apsuptos tankių miškų žalumos driekiasi nepaprasto grožio Antalieptės marios. Lietuvoje neatrastų vietų daug, todėl labai džiaugiuosi prisidėjęs prie šios laidos kūrybinės grupės.“

Kelionės kupinos visko: nuo laukinės gamtos, ramaus poilsio ar subtilios regionų kultūros iki ekstremalių, nutrūktgalviškų pramogų. „Atradimais, pažintimis bei įspūdžiais nekantrauju pasidalinti su televizijos žiūrovais. Tad kviečiu keliauti drauge po atrastą ir neatrastą Lietuvą“, – skatina laidos vedėjas J.Gaižauskas.

Mūsų maža šalis yra turtinga ir unikali savo gamta, paveldu, turizmo ir pramogų zonomis, puikiais renginiais, įdomiais žmonėmis. Pažvelgę iš aukštai pamatytume žalius tolius, gausiai nubarstytus mėlynais ežerais. O puoselėjama turizmo infrastruktūra, nuostabių gamtos kampelių prieinamumas turistams – tai prioritetai, kurie suteikia galimybę tuo grožiu mėgautis.

Visą vasarą  keliausianti „Gyvenu čia“ kūrybinė grupė ir laidos vedėjas J.Gaižauskas Jums pristatys skirtingus Lietuvos kampelius, padės atrasti naujas lankytinas vietas, pateiks daug alternatyvų laisvalaikio praleidimui, kalbins trokštančius pasidalyti savo idėjomis bei atradimais. Tiek ir dar daugiau Jūsų laukia naujajame „Gyvenu čia“ sezone.

Keliaukime drauge! Laidos startas – gegužės 14 dieną, šeštadienį, 10.00 val.! „Gyvenu čia“  – šeštadieniais 10.00 val. per „Lietuvos ryto“ TV

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.