„Paramount“ nusileido – Tomui Cruise'ui mokės milžinišką honorarą

Prodiuseriai susitaikė su aktoriaus Tomo Cruise’o (54 m.) reikalavimu už nuotykių trilerio „Neįmanoma misija“ šeštąją dalį sumokėti 75 milijonus JAV dolerių, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

T.Cruise'as filme „Neįmanoma misija“.
T.Cruise'as filme „Neįmanoma misija“.
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“

Sep 24, 2016, 10:01 PM, atnaujinta May 12, 2017, 2:45 AM

Filmo „Neįmanoma misija“ šeštoji dalis turėjo būti pradėta filmuoti 2017 metų sausio mėnesį: jau buvo atlikti parengiamieji darbai, paskirtas režisierius Christopheris McQuarrie'is, patvirtinti aktoriai. Tačiau šią vasarą projektas nutrauktas dėl T.Cruise’o reikalavimų: studijos „Paramount“ vadovybė nutarė, kad negali mokėti aktoriaus reikalaujamo 75 mln. JAV dolerių honoraro.

Investuotojams, skyrusiems pinigų būsimam filmui, nepatiko, kad negaus laukto pelno, todėl „Paramount“ buvo priversta pakeisti sprendimą: studijai teks sumažinti kitas išlaidas, kad neviršytų patvirtinto biudžeto.

Daugeliui šis sprendimas pasirodė ginčytinas. Mat naujausias „Neįmanomos misijos“ filmas, pasirodęs ekranuose 2015 metais, Amerikoje uždirbo tik 195 mln. dolerių, o jo biudžetas buvo 150 mln. dolerių.

Kita vertus, investavę asmenys galiausiai nepralošė: juk pasaulinės pajamos iš filmo smarkiai viršijo jam sukurti skirtas lėšas.

Parengė Milda Augulytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.