Nijolė Pareigytė-Rukaitienė: „Praeitame gyvenime buvau vyras“

Televizijos šou „Muzikinė kaukė“ laidos dalyvė Nijolė Pareigytė-Rukaitienė įsikūnijo į Pietų Korėjos reperį PSY ir atliko jo kūrinį, hitu tapusį „Gangnam Style“. Daugiausiai kartų „Youtube“ svetainėje peržiūrėta daina garsėja ne tik ritminga melodija, bet ir itin įdomia choreografija. „Man atrodo šitą choreografiją moka daug žmonių, man ir pačiai ją teko atlikti diskotekoje, nes ir mane buvo apėmus ta masinė psichozė“, – laidoje pasakojo N.Pareigytė-Rukaitienė.

Nijolė Pareigytė-Rukaitienė įsikūnijo į PSY.
Nijolė Pareigytė-Rukaitienė įsikūnijo į PSY.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 12, 2016, 3:20 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 11:05 PM

Šis pasirodymas dainininkei atnešė pergalę – Nijolė tapo vakaro lydere.

„Man atrodo, kad Klaipėdos rajonas šitą atlikėją labai puikiai moka įgyvendinti. Praeitais metais Violeta Tarasovienė, o šiais metais tu. Sveikinu, išties gerai“, – pripažino „Muzikinės kaukės“ komisijos pirmininkas Vytenis Pauliukaitis.

Iš tikrųjų, būtent šis įsikūnijimas praėjusiais metais taip pat buvo įvertintas geriausiais balais ir V.Tarasovienė tapo to vakaro lydere.

„Įkūnyti tokį žmogų, kaip PSY, kuris jau pats yra parodija yra be galo sunku. Tu įdėjai labai daug darbo į šį pasirodymą ir tai matosi“, – apie N.Pareigytės-Rukaitienės įsikūnijimą kalbėjo Mantas Stonkus.

„Muzikinėje kaukėje“ dainininkė N.Pareigytė-Rukaitienė antrą kartą įkūnydama vyrą ir vėl tapo pirma – virtusi Rodu Stewartu garsi moteris prieš kelias savaitės tapo vakaro lydere. Šį kartą įsikūnijimas į kitą vyrą – reperį PSY – jai taip pat buvo itin vykęs.

„Aš žinau, kad praeitame gyvenime buvau vyras“, – BTV laidoje sakė atlikėja. N.Pareigytė-Rukaitienė surinko 51 balą, antroje vietoje palikusi Anželą Adamovič (42 balai), o trečioje – Tadą Rimgailą (40 balų).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.