Byra George'o ir Amal Clooney tobula santuoka

Apie tai, kad kino žvaigždės George’o Clooney (55 m.) ir žinomos teisininkės Amal (38 m.) santuoka pasmerkta, imta kalbėti nuo pirmųjų dienų po jų prašmatnių vestuvių Venecijoje 2014-ųjų rugsėjį.

Holivudas ūžia, kad aižėja George'o ir Amal Clooney santuoka.<br>Scanpix nuotr.
Holivudas ūžia, kad aižėja George'o ir Amal Clooney santuoka.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“

Dec 18, 2016, 12:54 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 9:57 PM

Praėjo kiek daugiau nei dveji metai, ir daugumos aktoriaus draugų pranašystės, kad jo santuoka netruks ilgai, atrodo, pradeda pildytis.

Iš pradžių šnekėta, kad du savarankiški žmonės nesugebės sugyventi po vienu stogu. Dabar, kaip tvirtina žiniasklaida, išsiskyrimo priežastimi tapo (pora neva jau gyvena atskirai) gražuolio aktoriaus nenoras turėti vaikų ir, priešingai, Amal karštas troškimas tapti motina.

Gandai apie nėštumą sklandė 2014-ųjų gruodį, 2015-ųjų lapkritį ir 2016-ųjų vasarį. Tvirtinama, kad kartą jie buvo pagrįsti, bet įvyko persileidimas.

„Jie, kaip ir anksčiau, myli vienas kitą, tačiau nori iš gyvenimo skirtingų dalykų. Kai George’as ir Amal pranešė apie savo santykius, atrodė, kad jie idealiai tinka vienas kitam. O dabar dalis aplinkinių laukia skyrybų.

Amal nuolat spaudė George’ą dėl vaikų. Iš pradžių jis nenoriai sutiko, bet vėliau persigalvojo. Todėl Amal prislėgta. Šiuo metu kiekvienas jų gyvena savo gyvenimą. Jeigu skirsis, Amal atiteks jo turtas ir vila prie Komo ežero“, – tvirtino vieno leidinio šaltinis.

Ir be to priežasčių skęsti šeimos laivui tiek, kad neatlaikytų ir vandenyno laineris.

G.Clooney yra lovelasas, Holivudo plevėsa, jo stichija – vakarėliai ir gyvenimo malonumai.

Amal – gerbiama tarptautinio lygio teisininkė, gynusi teisme Julianą Assange’ą, atstovavusi Ukrainos buvusiai premjerei Julijai Tymošenko ir egiptiečių bei kanadiečių žurnalistui Mohamedui Fahmy, Kambodžos interesams teritoriniame ginče su Tailandu, dirbusi Jungtinių Tautų Tarptautiniame teisingumo teisme.

Kino aktoriaus intelektas, kultūros lygis ir poreikiai neprilygsta garsios teisininkės minties skrydžiui ir gyvenimo tikslams.

Daug ką lemia ir kilmė: A.Alamuddin kilusi iš įtakingos libaniečių šeimos, kurios kelios kartos atliko reikšmingą vaidmenį Artimuosiuose Rytuose. G.Clooney – žurnalisto ir grožio karalienės sūnus.

Modelių, aktorių ir sportininkių gerbėjas prie protingų moterų tiesiog nepripratęs. Be to, George’ą erzino sutuoktinės planai siekti politinės karjeros. Po truputį žmona įtraukė vyrą į keletą projektų, bet ši veikla jį vargino.

Geriausio George’o draugo pramogų pasaulio verslininko ir naktinių klubų savininko Rande’o Gerberio Amal negali pakęsti ir neleidžia jiems linksmintis. Nemalonę užsitraukė ir vyro draugo žmona supermodelis Cindy Crawford.

Pora susitinka priešokiais, kai likimas juos suveda tame pačiame mieste tuo pat metu. Tiesa, ir tokiu atveju dažnai pasitaiko, kad Amal sėdi labdaros vakare, o George’as puikuojasi kitame renginyje.

Žurnalas „Life & Style“ tvirtina, kad dėl anoreksijos Amal apskritai nustojo dominti George’ą kaip moteris, o „National Enquirer“ šią žinią parėmė straipsniu, kad moteris abejoja vyro ištikimybe, kai aplink jį sukiojasi tiek gražuolių.

Liežuvautojų tvirtinimu, yra priežasčių nerimauti: per komedijos „Šlovė Cezariui!“ filmavimą G.Clooney flirtavo su Scarlett Johansson ir todėl net nedalyvavo žmonos gimtadienio šventėje.

Užtat per Auksinių gaublių teikimo ceremoniją Amal visus erzino rūgščia veido mina, o po šventės George’as esą pusę nakties ant jos rėkė – taip poros kasdienybę aprašo žiniasklaida.

Ir galiausiai: daugelis porą pažįstančių žmonių įsitikinę, kad ši santuoka sudaryta ne iš meilės. A.Alamuddin reikėjo pasaulinės šlovės ir dar labiau išgarsėti, o G.Clooney traukė moteris, su kokia anksčiau niekada nebuvo susidūręs. Abu gavo tai, ko norėjo, ir šeiminio gyvenimo prozos abiem jau per akis.

Gyvenimo kelias – skirtingas

G.Clooney pasipiršo A.Alamuddin 2014 metų balandį. Rugsėjį pora prašmatniai susituokė Venecijoje. Anksčiau aktorius jau buvo vedęs aktorę Talią Balsam (1980–1993 m.). Nuo to laiko nė vienai Holivudo gražuolei nepavyko su juo nueiti iki altoriaus.

Po skyrybų kalbėta apie daugybę George’o romanų, tarp jų – su Renee Zellweger, Julia Roberts, C.Crawford, Kelly Preston.

Oficialios aktoriaus mylimosios įvairiu laiku buvo Elisabetta Canalis ir Stacy Keibler.

A.Alamuddin niekada nebuvo ištekėjusi, užtat daug pasiekė kaip advokatė.A. ir G.Clooney dabar susitinka priešokiais.

Parengė Milda Augulytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.