Austėjos Landsbergienės prašymas išgirstas: „Dviračio šou“ ieškos pamainos Astai Baukutei

Virš aktorės Astos Baukutės karjeros televizijoje kaupiasi tamsūs debesys. Po to, kai penktadienį dėl moters antisemitinio išsišokimo buvo nutraukti laidos „Atspėk dainą“ tolimesni filmavimai, pakibo jos karjera ir laidoje „Dviračio šou“. Konservatorių lyderio Gabrieliaus Landsbergio žmona Austėja po A.Baukutės sukelto skandalo pareiškė nebenorinti, kad šioje laidoje ją įkūnytų būtent ši aktorė.

Austėja Landsbergienė ir Asta Baukutė.
Austėja Landsbergienė ir Asta Baukutė.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 9, 2017, 3:07 PM, atnaujinta Apr 12, 2017, 12:37 PM

Vienas laidos kūrėjų Haroldas Mackevičius sureagavo į A.Landsbergienės prašymą. Tiesa, ar tikrai A.Baukutės karjera „Dviračio šou“ laidoje baigta – kol kas intriga, mat H.Mackevičius apie šio vaidmens pokyčius kalba paslaptingai. 

„Visi žiūrovai pamatys naują aktorių atranką jau rytoj (antradienį – red.), laidoje „Dviračio šou“. Nieko daug neatskleisiu, žiūrovai viską pamatys laidoje“, – paslaptingai apie personažo įkūnijimą kalbėjo vienas laidos kūrėjų Haroldas Mackevičius.

Pasiteiravus, ar dėl susiklosčiusios situacijos kūrybinė komanda nedarė didelės tragedijos, H. Mackevičius nedaugžodžiavo: „Aš iš nieko nedarau tragedijos, nežinau, kaip čia yra. Bet ir iš šios situacijos jokios tragedijos nematau“, – pokalbį baigė vyras.

Gerokai jautriau į skandalą sureagavo A.Landsbergienė, kuri savaitgalį „Facebook“ profilyje išplatino prašymą „Dviračio šou“ kūrėjams.

„Haroldas Mackevičius, prašau, jeigu kada nors vėl planuosite mane impersonifikuoti, kad tai darytų ne A. Baukutė. Nepriklausomai nuo to, kokios buvo tokio elgesio eteryje priežastys, su šiuo žmogumi nenoriu būti asocijuojama.

Juk parodijuoti galėtų ir žmogus, nedarantis negarbės Lietuvos vardui“, – socialiniame tinkle viešą prašymą skelbė A. Landsbergienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.