Deivis Norvilas: „Jei mėnesį laiko nieko nedirbčiau, matyt pulčiau į depresiją“

Atlikėjui, aktoriui bei laidų vedėjui Deiviui Norvilui (36 m.) 2016-ieji metai buvo išties įsimintini. Jis su žmona Renata Voitechovskaja-Norvile (37 m.) susilaukė sūnaus Rėjaus, vaidino spektakliuose, miuzikluose, „Lietuvos ryto“ eteryje vedė laidą „Auksinė daina“.

Deivis Norvilas.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Deivis Norvilas.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 30, 2017, 10:43 AM, atnaujinta Apr 11, 2017, 4:49 AM

Nepaisant įtempto grafiko jis kartu su žmona Renata bei atlikėja Vaida Genyte (42 m.) dar spėjo surengti kalėdinį koncertinį turą „Kalėdos kartu“. Laisvo laiko, kurį galėtų praleisti su naujai gimusiu sūnumi jam lieka nedaug, tačiau atlikėjas neslepia, kad jeigu bent mėnesį tektų nedirbti, jis greičiausiai pultų į depresiją.

Deivis Norvilas atviras: nors sūnaus gimimas atnešė daug džiaugsmo, vis gi daugiausiai laiko su juo praleidžia Renata, nes jo paties darbai niekaip nenutrūksta.

„Prisipažinsiu, kad susilaukus dar vieno vaiko labiausiai gyvenimas pasikeitė Renatai. Ji su vaiku praleidžia, sakyčiau, 95% laiko, nes aš dirbu nenutrūkstamai. Didžiausias krūvis tenka jai, o mano gyvenime po vaiko gimimo tiesiog atsirado dar daugiau džiaugsmo.“

Kalėdinis laikotarpis visiems pramogų pasaulio atstovams visuomet būna pats užimčiausias. Deivis prisipažįsta, kad jis taip pat ne išimtis. „Kalėdinis laikotarpis buvo labai įtemptas. Gruodžio mėnesį buvo 23 renginiai. Turėjau daug įvairių koncertų, įvyko „Paryžiaus katedros“ premjera, kurioje aš atlikau Grenguaro vaidmenį. Koncertinis turas „Kalėdos kartu“ kartu su žmona Renata bei Vaida Genyte taip pat praėjo puikiai. Žiūrovų prisirinko pilnos salės, kai kuriuose miestuose turėjome net po du koncertus.“

Po įtempto šventinio laikotarpio dauguma atlikėjų dažnai išskrenda ilgoms atostogoms į šiltuosius kraštus ar bent jau atsisako darbų tam, kad galėtų atsipūsti, tačiau Deivis ne iš tų. Jis sako, kad jeigu nedirbtų, jį greičiausiai užpultų depresija, todėl iškart po Naujųjų metų sutikimo pradėjo rūpintis savo vedamos laidos „Auksinė daina“ filmavimais.

„Sauso 1-ąją visą dieną pradrybsojau lovoje. Ilgesnių atostogų neturėjau. Jei ištisą mėnesį visiškai nieko nedirbčiau, matyt pulčiau į depresiją.“. Tad nei kiek nepailsėjęs nuo šventinio darbų maratono Deivis puolė dirbti prie netrukus, jau vasario 10 dieną, į „Lietuvos ryto“ televizijos eterį grįžtančios laidos „Auksinė daina“, kuri, kaip jis pats teigia, jam yra labai brangi.

Filmavimo darbai jau senai įgavo pagreitį, visa filmavimo komanda su Deiviu Norvilu priešakyje žiūrovams išduoda paslaptį: naujas startas į laidą atneš daugybę pačių populiariausių Lietuvos atlikėjų, o informacija, surinkta apie juos, nustebins net pačius didžiausius gerbėjus. Laidose skambės ne tik visų pamėgti šlageriai, tačiau ir pačios naujausios atlikėjų dainos.

Charizmatiškasis Deivis sako, kad nekantrauja ir džiaugiasi, kad jo vedama laida yra tokia mylima šios televizijos žiūrovų.

„Nekantrauju grįžti į eterį su laida „Auksinė daina“. Man atrodo, kad mūsų laidos įsibėgėjo, man pavyksta prakalbinti net visiškai nešnekančius pašnekovus. Labai laukiu naujo starto, nes man pačiam labai įdomu bendrauti su atlikėjais. Aš niekada neskaitau kažkokios sausos informacijos apie juos, o tiesiai pačių klausiu kas man atrodo įdomu. Tikiuosi, kad tas mano smalsumas sutampa su žiūrovų smalsumu daugiau sužinoti apie atlikėjus. Mes džiaugiamės, kad esame mylimi „Lietuvos ryto“ žiūrovų.“

„Auksinė daina“ į „Lietuvos ryto“ televizijos eterį grįžta jau vasario 10 dieną 20.30 val.

Garsiausi Lietuvos atlikėjai žiūrovams šioje laidoje pasakoja dar niekur negirdėtas istorijas apie savo gyvenimą bei dovanoja savo geriausių dainų dešimtukus, iš kurių žiūrovai laidos balsavimo metu išrenka pačia geriausią, „auksinę“ dainą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.