„Penkiasdešimties pilkų atspalvių“ žvaigždė Dakota Johnson pavargo nuo sekso

Aktorė Dakota Johnson (27 m.), prieš pasirodant ekranuose erotika dvelkiančio filmo „Penkiasdešimt pilkų atspalvių“ tęsiniui, neslėpė apgailestaujanti, kad įsivėlė į šį projektą, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

D.Johnson filme „Penkiasdešimt tamsesnių atspalvių“, kuris netrukus pasirodys Lietuvos kino teatruose.
D.Johnson filme „Penkiasdešimt tamsesnių atspalvių“, kuris netrukus pasirodys Lietuvos kino teatruose.
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“

Feb 6, 2017, 10:06 PM, atnaujinta Apr 10, 2017, 3:33 PM

Daugybėje intymių scenų nusifilmavusi D.Johnson viename interviu pareiškė: jai jau gana šios temos. „Nepasakyčiau, kad jaučiu pasibjaurėjimą, tačiau tikrai norėčiau imtis ko nors kito“, – teigė aktorė. Maža to, ji prisipažino, kad kartais gailisi, jog sutiko vaidinti šiame filme.

„Laimė, kad šis projektas – ne mano gulbės giesmė. Tikiuosi sukurti dar daug įdomių vaidmenų. Kita vertus, šis filmas man davė nemažai naudos: galimybę keliauti, susitikti su įvairiais žmonėmis“, – paaiškino D.Johnson.

Nors per „Atspalvius“ D.Johnson pateko į garsenybių aukščiausiąją lygą, iki šiol nedrįsta šių filmų parodyti savo tėvams Melanie Griffith ir Donui Johnsonui: „Bijau, kad ir jiems, ir man bus nejauku žiūrėti į mane filme, gvildenančiame lytinių santykių temą.“

Be to, aktorė prasitarė, kad šis filmas neigiamai paveikė asmeninį gyvenimą: vyrai pradėjo jos šalintis tapatindami su sadomazochizmą mėgstančia heroje.

Net mylimasis Matthew Hittas, su kuriuo draugavo dvejus metus, neatlaikė Dakotą užgriuvusios skandalingos šlovės ir ją paliko.

Parengė Milda Augulytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.