Už milijonieriaus ištekėjusi Relinda Alkenaitė: „Visas Lietuvos moteris išvežčiau į užsienį“

30-metė Diana Chorlampenkovaitė kelerius metus vadovavo pažinčių agentūrai, kuri vienišiems turtuoliams ieškodavo antrųjų pusių.

Relinda Alkenaitė.
Relinda Alkenaitė.
Diana Chorlampenkovaitė.
Diana Chorlampenkovaitė.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2017-02-27 13:12, atnaujinta 2017-04-08 23:00

„Nustebtumėte sužinoję, kaip lengvai vyrai pakloja dešimtis tūkstančių eurų ne tik už narystę uždaruose pažinčių klubuose, bet ir už prabangius pasimatymus, į kuriuos vienam vakarui iš kito žemyno atskrenda privačiu lėktuvu....“, – LNK gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki....“ intrigavo daugiau nei dešimt metų Londone gyvenanti lietuvė Diana. „Į turtuolio širdį pretenduojanti moteris turi atrodyti taip, kad išsiskirtų iš minios. Būti ta mergina, kuriai įėjus į barą visi atsisuka...“, – pasakojo Diana.

Tuo metu kita lietuvė 35-erių Relinda Alkenaitė, pasakodama apie savo santuoką su milijonieriumi Kataro šeichu, prisipažino, kad mėgavosi ne tik prabanga, bet ir patyrė smurtą. Ji atskleidė, ko ieško itin turtingi vyrai ir kodėl lietuvėms vertėtų pamiršti tautiečius, o meilės ieškoti tarp užsieniečių.

„Jei galėčiau, visas Lietuvos moteris išvežčiau į užsienį. Jos gražios, protingos, ambicingos, o lietuvių vyrai – mulkiai, su moterimis dažnai besielgiantys kaip išpaikinti karaliukai“, – sakė Relinda.

Šešerius metus Relinda turtuoliams organizuodavo pasimatymus ir ieškodavo antrųjų pusių. Jos klientais, surasdavę Relindą uždarame pažįstamų rate buvo nuo milijonierių verslininkų, iki sportininkų.

Šiandien Relinda vadovauja ką tik sukurtam pažinčių portalui, „Prestige Arrangements“, kuriame meilės ieško sėkmingi ir turtingi lietuviai, ir užsieniečiai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.