Dominykas Vaitiekūnas atsitiktinai pakalbino „Aerosmith“ lyderį Steveną Tylerį

Linksmuolis Dominykas Vaitiekūnas (29 m.) vaidina teatre ir kine, veda renginius, dainuoja grupėje „Liūdni slibinai“ ir kalbina laidos „Lietuvos tūkstantmečio vaikai“ dalyvius. Ko nežinome apie šį vyrą? – klausia „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

2014-ųjų gegužę D.Vaitiekūnas Vilniaus S.Daukanto aikštėje kalbino S.Tylerį.
2014-ųjų gegužę D.Vaitiekūnas Vilniaus S.Daukanto aikštėje kalbino S.Tylerį.
Daugiau nuotraukų (1)

Parengė Iveta Skliutaitė („Lietuvos rytas“)

Mar 27, 2017, 7:55 AM, atnaujinta Apr 7, 2017, 3:28 AM

1. Yra stumbro vardatėvis. Prieš 18 metų Pašilių stumbryne vienam jaunikliui buvo suteiktas Dominyko sugalvotas Gitaros vardas.

2. Kartą netyčia paėmė interviu iš legendinės grupės „Aerosmith“ lyderio Steveno Tylerio: LRT televizijai rengė reportažą iš S.Daukanto aikštės Vilniuje, kai į kadrą įlindo užsienietis ilgais plaukais ir lakuotais nagais. Dominykas jį pakalbino ir tik vėliau suvokė, kas jis toks.

3. Pirmas dainas pianinu sukūrė nežinodamas nei kur „la“, nei kur „sol“. Tiesiog spaudė ne iš eilės einančius klavišus pagal skambesį. „Natas pažįstu. Gyvenimas privertė“, – juokavo aktorius.

4. Ne vienus metus prekiavo Kaziuko mugėje lininėmis staltiesėmis ir servetėlėmis. Dominyko motina – siuvėja. Sūnui ji patikėdavo visą palapinę su lino dirbiniais. „Labai nelaukdavau tų Kaziuko mugių“, – neslėpė vyras.

5. Nors per istorijos valstybinį egzaminą gavo 99 balus, iki šiol tiksliai negali įsiminti Žalgirio mūšio datos (1410-07-15). Jam painiojasi metai ir diena.

6. Dominykui vieni estetiškiausių žmonių sukurtų dalykų – oro laineriai. Jais vyras negali atsigrožėti. Įlipęs į lėktuvą laukia kilimo akimirkos, nes labai smagu.

7. Išleido knygą „Gandrų šeima“. Ją parašė, iliustravo ir įrišo būdamas 7 metų. Knyga atiteko mokyklos muziejui, bet iš jo dingo.

8. Birželį ketina diriguoti kameriniam orkestrui.

9. Keliamasis anglų kalbos egzaminas ketvirtoje klasėje buvo įvertintas „kuolu kablelis aštuoniais“, todėl Dominykas iš C klasės buvo perkeltas į E.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.